Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú után miért nem...

Állásinterjú után miért nem jeleznek vissza?

Figyelt kérdés

Érdekes ez számomra mikor többen mondják, hogy jelezni fogunk, ha igen ha nem akkor is ... hát nem szoktak, legalábbis a legtöbb

vvan olyan ahol tényleg úgy éreztem, passzolok oda és meg volt az összhang, de nem jeleztek vissza semmilyen formában. Ilyenkor hívhatom esetleg most mi a szitu? természetesen mondták az időpontot meddig fognak.

2022. jan. 28. 09:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Ha téged akarnak akkor azonnal megkerestek volna.
2022. jan. 28. 22:18
 12/15 A kérdező kommentje:
hát amúgy próbanapra menve eléggé megjegyeztek amúgy az interjúztatástól számítva.. :D még jól is esett. Na mindegy. :D
2022. febr. 1. 18:04
 13/15 A kérdező kommentje:
majd ha nekem lesz cégem, biztos nem ilyen módon fog működni ez :D
2022. febr. 1. 18:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az első munkahelyemet kerestem (spec. pedagógiai) részt vettem életem legjobb interjúján.

Nem volt túl messze, jó volt az időbeosztás, a pénz, a létszám, a feltételek.

Az interjún részt vett az a kolléga, akivel később szorosan, napi szinten együtt dolgoztunk volna, mondták, hogy csak kölcsönös szimpátia esetén vesznek fel.

Ez zseniális húzás, azóta sem láttam ilyet, pedig nagyon fontos lenne.

A hely pedig olyan volt belülről, amilyenről mindig álmodtam. Ha egyszer magam alakíthatnék egy pedagógiai intézményt, így nézne ki.

Nem kellettem.

Felhívtak, és olyan szép elutasítást kaptam, a mai napig meghatódom, pedig már 5 éve volt. Nem sablon szöveg, rólam beszéltek, őszinte, pozitív benyomás, és az, hogy végül mégsem engem választottak, de nehéz volt a döntés.

El is sírtam magam kicsit a telefonban,éreztem, hogy nekik is nehéz.

(kb. mint egy szakítás, komolyan)

Utólag tudom, hogy azért nem kellettem, mert fiatal lányként, jegygyűrűvel az ujjamon nem voltam olyan jó jelölt, mint az, akinek már 12 éves a gyereke.

(Egyébként pedagógiai pályán szokás megkérdezni, hogy akarsz-e gyereket, ami kutyaszorító, mert ha akarsz, akkor biztos gyesre mész, ha meg nem akarsz, akkor miért dolgozol gyerekekkel?)

Mindegy.

Azt akarom ezzel mondani, hogy néha nekik is nehéz nemet mondani.

Majd amikor évek múlva esetleg téged akar egy cég, te nem őket választod, rá fogsz jönni, hogy milyen nehéz is ezt elmondani.

Ez persze nem mentség de az éremnek két oldala van.

2022. febr. 2. 10:41
 15/15 A kérdező kommentje:
igen, ez megérthető és én is nézem a másik szemszöget :D DE nekem jeleztek egy nemel sem :))
2022. febr. 6. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!