Mit csináljak ha a cégek nem nézik meg az önéletrajzot?
A Profession.hu jelzi azt hogy ki nézi meg is ki nem. Több mint 100 pályázatom van köztük bentanitott munkára mert csak érettségim van de 208-ig visszamenőleg kettő kivételével meg se nézték az önéletrajzomat. Igy hogy keressek pénzt vagy miből éljek? 26 éves srác vagyok, jó fizikummal káros szenvedélyektől mentes. Egy sima raktárosi melóra sem irnak vissza. Jártam egyetemre de nem tudtam elvégezni mert nehéz volt sajnos. Tehát ha valaki megkérdezi hogy mit csináltam eddig akkor egyetemre jártam, alkalmi munkáim voltak, volt régebben egyéni vállalkozásom is de nem volt már megbizásaim igy meg kellett szüntetni. Kb. 2020 óta alig van valami munka. Pénzem pedig nins. A szüleim meg eltartanak tehát kaját fizetik de egyéb más dolgot nem. Tehát pénz nélkül nem lehet létezni. De én mi a fenét csináljak hogy akár egy becsületes cég és bejelentsen és felvegyen dolgozni?
Légyszi aki tud segitsen.
26/F
#2: Ez nem így van. A kölcsönzés során ugyanúgy bejelentenek, ugyanúgy beleszámít a nyugdíjba. Pár hónap után, ha jól dolgozol és nem vagy sokat táppénzen, akkor a legtöbb gyár átvesz saját állományba. Na nem mintha alkalmi bejelentéssel nem lennél előrébb, mint a mostani 0 bevételeddel.
De ha neked jobb munkanélkülinek lenni, akkor hajrá.
Proffession nekem is szar, sosem írnak vissza.
Az adott cég karrier oldalán sokkal nagyobb esélyem volt munkát találni
Szerintem itt valami kavar van. Két különböző dolog a professionon a cv adatbázis és a munkára jelentkezés.
A cv adatbázishoz csak azok a cégek férnek hozzá, akik kifizetik a sokmilliós éves díjat.
Tehát ha az van írva, hogy jelentkezni a jelentkezés gombra kattintva lehet, akkor ott cv-t kell csatolni, mert a cég nem kapja meg a professionra feltöltött önéletrajzodat. Tehát ezek a jelentkezések, amit csinálsz érvénytelenek, mert nincs cv.
ne a professionön keresztül jelentkezz. küldd a cégeknek, ahol dolgoznál. esetleg nézd meg a gerilla önéletrajz oldalt, lehet, hogy találsz tippeket az önéletrajzodhoz.
kérdezd meg az ismerőseidet is, nem tudnak-e munkát.
gondolom, nem minden közvetítő cég így működik, ahogy írod. a trenkwalder például bejelentett, mikor rajtuk keresztül dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!