Miért nem lehet kirúgni a nem, vagy szelektíven köszönő pénztárosokat?
8-as vagyok, én arról beszélek, hogy amikor a betérő vásárlóra ráköszön az eladó, az pedig b*szik visszaköszönni...
Kicsit túlizgulod ezt a témát. Ez egy olyan dolog, amin nem tudsz változtatni, ha belegebedsz akkor sem. Ilyen a világ, vannak bunkó eladók és vásárlók. Te max annyit tehetsz, hogy köszönsz, ha nem viszonozza az már az ő szegénységi bizonyítványa.
Irígyellek, hogy ez a legnagyobb probléma az életedben.
Ők is emberek, nekik is lehet rossz napjuk, azért mi vásárlók is tudunk érdekes szituációkat összehozni, ami rányomhatja bélyegét a hangulatukra.
Én rendszeresen aktivitizni szoktam ismerős pénztárossal, hogy basszus, tudom, hogy mit szeretnék, itt van a nyelvem hegyén, jajj, mi az. 99%-ban még tudja is, hogy mit nem találok már megint :)
Nem ez a fő probléma, de egyértelműen ki kellene rúgni, mert téged zavar, mert jobb helyeken mosolygósabbak.
Buszsofőröket ne rúgjuk ki?
Vagy az orvosokat? Engem a sajátom meg sem ismer, mert nem járok hozzá, csak ha valakinek ügyet kell intézni, de a múltkor nem köszönt vissza a postán...
#15 Nem látok itt semmi ellentmondást. Nem kell továbbgondolni más területekre, kizárólag a kereskedelemről beszéltem. Nem kell őket azonnal kirúgni, viszont úgy gondolom, hogy ők szinte egész életükben ezt csinálták, talán ott is évek óta dolgoznak, már megszokták ezt a mufurc stílust, valószínűleg ebben a bunkó vásárlók is közrejátszottak, és nem tudnak, de nem is akarnak változtatni rajta. Márpedig esélyes, hogy a vásárló legközelebb máshova megy, főleg ha van a közelben több hely is, ha ez gyakran fordul elő. Ez pl. egy CBA Prima volt, ahol véletlenül mindig csak lézengenek, pedig elég nagy a választék, és nem is minden olyan drága. Bár a kevés parkoló is közrejátszhat.
#16 Az engem is zavarna, de feltételezem, nem egész nap cseverésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!