Pénztárosok (szupermarketben), gyanítjátok néha, hogy valaki direkt hozzátok áll sorba, még ha esetleg többet is kell várni?
Ezen már én is gondolkodtam, de nem hiszem, hogy több vagy nekik általában egy embernél a tömegből. Annyi ember fordul meg az üzletekben, hogy nagyon sokszor kéne ugyan oda sorba állnod, hogy emlékezzenek rád (vagy valahogy egy emlékezetes benyomást kell keltened).
Ha akarsz a pénztárostól valamit, akkor célravezetőbb lenne, ha határozottan és őszintén közölnéd vele a szándékaidat. Meglepődnél, hogy a mai sok "hülyegyerek" mellett mit szólnak egy határozott férfihoz a nők.
Nálam meg előfordul, hogy olyan pénztároshoz állok, aki kedves és tudom, hogy nem tolja le a földre a vásárolt árukat a rohanásban, hanem kicsit lelassít, ha elő kell vennem egy új zacskót.
Szerintem nem gondolnak leszbikusnak :)
Nem pénztáros vagyok, hanem vásárló.
Én is néztem ki ül a pénztárnál.Van aki ügyes, és a hosszabb sor is jól halad nála.
Szóval én ez alapján.
Mindegy hogy néz ki.
Én is vásárló vagyok. Inkább kerülöm azt, hogy olyan kasszához álljak ahol jó csaj a pénztáros. Nem tudom miért, ez csak úgy jön. De ha épp egy olyan valaki épp szabad, akkor odaállok.
Ja és amúgy volt régebben egy olyan szitu, hogy pont ahhoz a lányhoz álltam be, akivel több hete leveleztem közösségi oldalon. Fura, de fel se ismertem, és nem is direkt hozzá akartam állni. Mikor végeztem akkor nézem a blokkon, hogy mi a keresztneve a pénztárosnak. Jobban megnéztem és leesett, hogy tényleg ő volt. Gondoltam, hogy most már mindegy, ilyen vaksi nem lehetek🙄😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!