Meddig szárnyalnak még itthon az IT bérek? Lehet lassan már többet fognak keresni mint a politikusok? Ez egy álom?
Mi az hogy nem olyan egyszerű?
Gyakorlatilag mindenkit felvesznek. Több száz nyitott pozíció van, lasszóval fogják az embereket.
Pont az ilyen embereket tömegével toborzó multihoz a legkönnyebb bekerülni.
Na muta azokat a százasával heverő másfél millás béreket bárhol Magyarországon.
Hát nekiállok mindjárt pályázgatni, mert én eddig csak vezető fejlesztőknél hallottam ilyen bérekről (magyarul a szakma top pár százalékánál).
Parancsolj, ezt ma küldte egy fejvadász, még nem írtam vissza neki.
Ez kb olyan bruttó 1.7-1.8 millióig fizet.
Jó, hát ez egy senior pozi. A linkelt statisztika szerint pedig a junior fizu plafonja 1,1 millió fölött van, szóval akkor még rossznak is mondanám az 1,8 bruttót :D
Persze nem rossz ez seniornak, csak a büdös életbe sehol nem fizetnek az országban 1,1 misit egy kezdőnek, igazából ez az amin ki vagyok akadva és ezért fals korábban linkelt "statisztika". Az hogy van pár tucat (nem több száz...) nyitott állás amin ekkora pénzek mennek, az nem azt jelenti, hogy mindenki ezt kapja.
Higgyétek el, hogy kb. minden szakmánál lehet a csúcson ennyit keresni, csak hát ide az átlag sose jut el.
Már elkezdtél jelentkezni? Ha gondolod írok még én is cégeket neked (a 37-es által soroltakon kívül), ahol adnak 1.5+ milliót senior (nem lead) szinten.
Így már rengeteg lehetőség közül válogathatsz.
Milyen területen dolgozol pontosan, milyen technológiákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!