Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki mennétek külföldre dolgozni...

Ki mennétek külföldre dolgozni, úgy hogy itthon van a családotok?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam rajta, hogy kimegyek Németországba, majd jövőre és ha majd ott, sikerült mindent el intéznem, akkor vissza jövök a családomért.

2021. nov. 14. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem
2021. nov. 14. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Mit értesz a családod alatt? Asszony, gyerekek? Én max pár hónapot lennék külön. De ha őket is ki akarod költöztetni, akkor mehet a dolog.
2021. nov. 14. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
nem
2021. nov. 14. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Sógorom kint volt 2,5 évet!

Rendszeresen haza járt, de még így is nehéz volt..

Végül a család otthon maradt, így az össze spórolt pénzből vettek egy szép kis családi házat!

Fontos, hogy mi a cél a külfölddel, es ha kitartó vagy eléred!

VISZONT, csak akkor menj bele ha sziklaszilárd a kapcsolatotok! Mert bizony előfordulhat, hogy a távolság annyira el taszít titeket, hogy a végén elveszíted a családod.

2021. nov. 14. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Tartósan nem mennék külföldre a családom nélkül.

Mi úgy jöttünk ki dolgozni, hogy miután megvolt az állás, először csak én jöttem ki, és a család otthon maradt. Kicsit belerázódtam az új munkahelybe, majd elkezdtem lakást keresni. Amikor volt egy adag szóbajöhető lakás, megbeszéltünk otthon, majd kijött a család egy hétvégére és a legígéretesebbeket megnéztük együtt. A kiválasztott lakást kibéreltük és akkor költöztünk.

2021. nov. 14. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Mi így költöztünk ki külföldre, de teljesen biztos volt, hogy hamarosan együtt leszünk. A férjem ment ki előre, mi 4 hónappal később. A próbaidő letelt, keresett nagyobb lakást, én közben itthon elintéztem mindent, eladtam a házat, autót, és mentünk utána.
2021. nov. 14. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
persze, teljesen logikus, hogy előremész, és a többieket már az előkészített létbiztonságba viszed ki. más se hiányozna még ott neked, hogy őróluk is azonnal gondoskodni keljen, elég stresszes az emigrálás első körben egyedül is. majd ha van munkád és bérelt lakásod, vidd ki őket is. (kivéve persze nagyon extrém esetekben, ha fennáll a mélyszegénység, hajléktalanság, megvernek a nácik, hasonló helyzetek esélye, akkor vidd őket is)
2021. nov. 15. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!