Megérné Pestre felköltözni és ott mosogatásból/takarításból hasonló munkából élni, ha itthon nem találok munkát?
Figyelt kérdés
Ózd környékén lakom, nem nagyon van piaci munka. Ahogy nézegetem a pesti hirdetésekért, ilyen melókra löknek 1200-1400 órabéreket.
Gyárba nem akarok menni, se építkezésekre.
Ami még szóba jöhetne valami raktári jellegű meló, pakolászás, stb.
Azt látom hogy a lakhatás elég húzós, saját albérletben szeretnék élni, egy kis garzonban legalább.
Autóm nincs, ha marad hó végére 50-60 ezer forintom, boldog ember vagyok.
2021. okt. 6. 13:43
1/15 anonim válasza:
Persze neked ez a legjobb lehetőséged.
2/15 anonim válasza:
Bazsi hány éved rágódsz már ezen a kérdésen itt az oldalon szüleid kisszobájába? 5?
3/15 anonim válasza:
Bazsi hova lettek a programozoi ambiciok? Rajottel hogy tanulni kell?
4/15 anonim válasza:
Vagy hogy lediplomázol valami büfészakon aztán a kis falutok polgármestere leszel? Ilyen ambíciók is voltak nem?
5/15 A kérdező kommentje:
2: 1 éve lakom anyámékkal, előtte 7 éven át önállóan laktam.
2021. okt. 6. 14:19
6/15 A kérdező kommentje:
3: rájöttem hogy nincs hozzá agyam. Vettem udemy kurzust, de a 7. videó után felkiáltottam hogy ez nekem nem megy...
2021. okt. 6. 14:20
8/15 anonim válasza:
Amúgy az évek alatt vagy 20 kérdésnek álcázott siránkozást irtál ki arról, hogy a főrárosban csak éhenhalni lehet a melós fizetésből, majd ezek után rákérdezel hogy megéri-e neked felköltözni. Miért?
10/15 anonim válasza:
Már megírtam, hogy menj vagyonőrnek.
Ott nem kell gondolkodni és onthatod magadból a jobbnál jobb kérdéseidet a gyakorin 0-24-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!