Big4-hoz hasonló cégekről vélemény?
Vannak a big4-ok amik a pénzügyi tanácsadók, Deloitte, eY, KPMG, PwC. Lehet itt olvasni bőven illetve hallani dolgokról.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy olyan cégekről, mint a CBRE, Cushman & Wakefield, JLL mennyire hasonlítanak a big4-ra? Ugyan úgy tanácsadók csak ingatlanfejlesztésben és mérnöki szolgáltatásban ahogyan olvastam de valakinek van a cégekről tapasztalata, hogy milyen? Úgy tudom a big4-k néha dolgoznak együtt a fenti három egyikével.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Akkor lényegében ahhoz a 3-hoz bekerülni, fejlődni és dolgozni jó dolog.
Munkakörülmények vajon olyanok, mint amit a big4-nál írnak itt az oldalon a heti 60 órákkal és a másnapi prezentánciók összerakásáról?
Köszönöm szépen, Pécsett gépészként végeztem viszont már van kis tapasztalatom a munkakörbe amibe megyek és a szakmai részek is nagyon tetszettek. Számít az iskola vagy inkább a tapasztalat? (a tapasztalatot néztem, hogy jobban számít nekik)
Konkrétan csillogó szemekkel nézek erre az új munkahelyre! 😊 Amúgy nehéz ezekre a helyekre bekerülni? Akár big4 akár a fenti 3?
"Értem, a közeljövőben a fenti 3 cég egyikében fogok kezdeni"
Aztán:
"Amúgy nehéz ezekre a helyekre bekerülni?"
Kamu diló. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!