Dolgozik vagy dolgozott valaki a Knorr-Bremese-nél funkció szoftverferjlesztő vagy hasonló mérnökként? Mennyi a kereset ilyen pozícióknál?
Ferjem volt BME-s evfolyamtarsait mar masodeveskent fuzogettek az ottani cegtol.
Volt tanar is onnan, azt hiszem meg tanit is az egyetemen.
Ugy hallottam korrekt kezdofizetest is ajanlanak.
De ezt tenyleg csak hallomasbol...
Br 500-600 között a kezdőbér + cafeteria ami 12500 Ft havonta és évente egyszeri 90000 Ft üdülés.
Mellette van egy éves bónusz ami az éves célok teljesítésétől függ. Ez juniornak szintén 5-600 körül van és két részletben van kifizetve, nyáron (35%) és decemberben(65%).
Ha érdekel az automotive akkor jó indulópont lehet a karrierednek, cégen belül is jó karrier lehetőségek vannak.
Viszont a túlóra nincs fizetve és előfordul néha, hogy kénytelen vagy túlórázni.
Igen. Pontosan nem tudom mennyi lehet a különbség, de egy 5-15% körül tippelnék.
Illetve még annyi, hogy ez a kamionos részlegre vonatkozi. Gondolom a vasútnál is hasonló, de biztosra nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!