Mennyi itt a frissdiplomás kezdő fizetés?
Figyelt kérdés
Valaki rudja,hogy a KPMG-ben mennyi a kezdő fizetés frissdiplomásként? Főleg adózás területen.2022. jan. 15. 17:26
1/6 anonim válasza:
Multis átlag, semmivel se több mint bármelyik másik big4nál.
2/6 anonim válasza:
Audit területen másik big4-nél nettó 250 a vidéki irodában, 290 a budapesti kollégáknak.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem többet lehet keresni a big4 cégeknél :/
2022. jan. 16. 13:08
4/6 anonim válasza:
Amit írtam, abban nincs benne a most életbelépő szja mentesség, szóval inkább írok bruttó számokat. Bruttó 380-400 közötti fizetésekről beszélünk. Szerintem ahhoz képest nem tragikus fizetés, hogy vannak barátaim, akik 3 év tapasztalattal sem keresnek ennyit kis magyar cégeknél könyvelőként. Ezen a területen az első pár évet amúgyis inkább befektetésnek kell felfogni, a tapasztalat miatt később akár big4en belül, akár máshol, klasszisokkal jobban lehet keresni.
5/6 A kérdező kommentje:
Pont most töltöttem a 25-öt,rám nem vonatkozik már az szja mentesség.
2022. jan. 17. 07:51
6/6 anonim válasza:
Nekem eddig két big4 cég is nettó 290-et ajánlott, ami fix, ennyit kap mindenki, aki ott kezd. Igaz ez adó részleg volt, nem audit, de ott is hasonló akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!