Egy Biológus MSc frissdiplomás mennyi nettó jövedelemre számíthat, főleg kutatás területén?
? Neurobiológia / Biotechnológia... PhD nélkül egyáltalán van erre kereslet? PhD mellé ti kaptok valami kiegészítést? (140 nettó mellé, esetleg cégtől stb...)
Ti milyen munkakörökben dolgoztok?
Köszi, csak kíváncsi voltam a biológiával mit dolgoznak az emberek, hogy legyen összevetési alapom.
Végül én elkezdtem egy neurobiológia PhD-t, de 60%-ban fejlesztőmérnökként 40% senior kutatói. Így PhD-vel együtt kiharcoltam a 240-260 nettót.. és a cég is jól járt eléggé, mert fagyipénzből megúsztak egy pozit.
Amilyen infóim voltak sokkal jobban jártam a többieknél, akik PhD mellett semmit sem kapnak :/
Sajnálom, hogy pont a kutatás ennyire lenézett terület pedit irtó fontos és amúgy stresszes munka, ha 14 órákat bentvagy'
*pedig
Bocs a hibákért, csak telefonról írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!