Mennyi a havi fizetesed ?
Nem, csak nem vagyok egy naiv hülyegyerek, aki bekajálja, hogy a munkahelyen való filmnézésért, pihenésért, tanulásért br. 450et adnak és TÉNYLEG nem kell semmit csinálni, illetve nincs felelősségvállalásod. Ilyen a mesékben sincs és ezt te is tudod. Vagy esetleg 0,0001%, ha a főnököd egy idióta és random ad ennyit pénzt.
Es hogy megmondtam :) le is pontoztatok :)
Szar erzes mi ha a masiknak jobban megy?
Vállalkozó vagyok, változó. De olyan nettó 600-800 körül van. Plusz fizet a cégem egy albérletet olyan 280ért+rezsi, mobilt, internetet is, plusz autó lízing üzemanyaggal. Elég erőteljesen megtakarítok, nyugdíj előtakarekosság.
Elégedettnek mondhatom magam, de nem vagyok az, a versenyszférában szerintem sosincs elégedett hátradőlés, ráadásul a szervezetfejlesztes állandó fejlődést kíván,teljes kikapcsolódás ritkán van. Inkább úgy fogalmazok, tanulnom kell az elégedettséget.
Nettó 330-410, teljesítménytől függ
Heti 35 óra, 80-100% home office
Több mint elégedett vagyok, Imadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!