Alul vagyok fizetve?

Figyelt kérdés

Logisztika szakterület, nyilván elvárás a logisztikai-vám ismeret. Angol nyelv közép-inkább felsőfok, mivel pl írásban szinte 100%-ban angol nyelvű a munkavégzés, szóban vegyes. 3-5 beosztott.

Riportálás vezetőség felé, kommunikáció más területekkel, leltárak előkészítése, ilyesmik a feladatok. Esetenként besegítés az adminisztrációba.

Szerintetek mennyi erre a reális bér? Budapest külváros

2022. jan. 14. 09:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A bérem nettó 360 ezer. Plusz 10e Szép kártya.

Jutalom van, változó, volt olyan év, hogy 0 Ft, tavaly meg volt 1.5 millió nettó, szóval az változó van e. Amúgy napi 6 órát dolgozok, bár 8ra vagyok bejelentve.

2022. jan. 14. 11:17
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

Mit jelent, hogy 6 órát dolgozol és 8 órára vagy bejelentve?

Napi 2 órát elcsalsz a munkából? Így reális és gondolom a feletteseid is tisztában vannak ezzel ezért sem emelik és a bónuszod is ezért lehetett nulla.

Mikor fogják már fel az emberek, hogy annak lesz kimagasló fizetése aki meg is dolgozik érte?

2022. jan. 14. 11:48
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem csalom el, nem fix a munkaidő, hogy 8-tól 4-ig. Hanem rugalmas.

Van hogy reggel 6kor kell dolgozni, van hogy este 11-kor. Van hogy délután 3kor. Van egy fix 8 órás szerződésem, de a valóságban össze vissza kell dolgozni, nagyjából egy átlag napban 6 órára jön ki a tényleges munka.

2022. jan. 14. 11:55
 14/18 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy délután 13-15ig semmi nincs.

De lehet hogy este 10-kor el kell intézni egy call-t egy amerikai vagy ázsiai ügyféllel.

Erre nem lehet ráhúzni egy sablon munkaidőt.

Nem munkaidő van, hanem munka.

A munka mindig el van végezve időre, pont.

2022. jan. 14. 11:57
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

"Mikor fogják már fel az emberek, hogy annak lesz kimagasló fizetése aki meg is dolgozik érte?"

A tipikus példája annak, hogy kisiskolások irkálnak ide, akinek 0 élettapasztalata van. :D

2022. jan. 14. 11:57
 16/18 A kérdező kommentje:

Akkor nem azét volt a bónusz nulla, hanem mert senki se kapott, és covid hiszti volt, és megmagyarázta a cég, hogy nem csökkentenek bért, nem küldenek el senkit, de nincs bónuszra idén lehetőség, állítólag az egész világon nem kapott senki.

Tavaly mint írtam 1.5 millió nettót kaptam ;)

2022. jan. 14. 11:58
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
Én vám csopvez vagyok. Kedves 12-es. Ezek szerint szerinted az dolgozik meg a pénzért, aki ott ül? Hány éves vagy? 12 vagy 80? Ezek a tippjeim vannak, hogy életedben nem dolgoztál még vagy a Rákosi korszakon szocializálódtál mikor a semmit dolgozták. Van olyan beosztottam, aki bejön 7:40-re 16:40-ig fel se kel, még kávézni se akar kimenni ha hívják se, mert ő ezzel akar kiemelt munkaerő lenni, hogy ő nem kávézgat. Ehhez képest 20 vámkezelése van egész nap, én sem értem teljesen miért, gondolom míg bent ül netezget, bámul ki a fejéből, nem halad, tudása sincs túl nagy ahogy látom, alap dolgokat a neten keresget. Van olyan, aki meg társasági életet él, megy 3x kávézni, kimegy ebédelni, néha elugrik vásárolni munkaidőben, napi 5-6 órát van ténylegesen bent, de abból úgy dolgozik mint a gép, 50 vámkezelése megvan ennyi idő alatt, és mellette még segít a többinek szóban, infóval, stb. Szerinted akkor melyik a jobb munkaerő? Aki ott ül, de semmihez se ért igazán, lassú, kénytelenkedik, vagy aki kevesebbet van ott, de 3* annyit dolgozik így is, meg kiszúrja mondjuk azt, amit a másik elrontott és javíttatja így nem kapunk büntetést a vámtól. Annak meg az se tűnne fel, ha pirosan villogna egy lámpa a hiba mellett.
2022. jan. 14. 12:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi tapasztalattal szerintem valahol nettó 400-600 között reális lehet.
2022. jan. 14. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!