Alul vagyok fizetve?
Logisztika szakterület, nyilván elvárás a logisztikai-vám ismeret. Angol nyelv közép-inkább felsőfok, mivel pl írásban szinte 100%-ban angol nyelvű a munkavégzés, szóban vegyes. 3-5 beosztott.
Riportálás vezetőség felé, kommunikáció más területekkel, leltárak előkészítése, ilyesmik a feladatok. Esetenként besegítés az adminisztrációba.
Szerintetek mennyi erre a reális bér? Budapest külváros
A bérem nettó 360 ezer. Plusz 10e Szép kártya.
Jutalom van, változó, volt olyan év, hogy 0 Ft, tavaly meg volt 1.5 millió nettó, szóval az változó van e. Amúgy napi 6 órát dolgozok, bár 8ra vagyok bejelentve.
Mit jelent, hogy 6 órát dolgozol és 8 órára vagy bejelentve?
Napi 2 órát elcsalsz a munkából? Így reális és gondolom a feletteseid is tisztában vannak ezzel ezért sem emelik és a bónuszod is ezért lehetett nulla.
Mikor fogják már fel az emberek, hogy annak lesz kimagasló fizetése aki meg is dolgozik érte?
Nem csalom el, nem fix a munkaidő, hogy 8-tól 4-ig. Hanem rugalmas.
Van hogy reggel 6kor kell dolgozni, van hogy este 11-kor. Van hogy délután 3kor. Van egy fix 8 órás szerződésem, de a valóságban össze vissza kell dolgozni, nagyjából egy átlag napban 6 órára jön ki a tényleges munka.
Lehet, hogy délután 13-15ig semmi nincs.
De lehet hogy este 10-kor el kell intézni egy call-t egy amerikai vagy ázsiai ügyféllel.
Erre nem lehet ráhúzni egy sablon munkaidőt.
Nem munkaidő van, hanem munka.
A munka mindig el van végezve időre, pont.
"Mikor fogják már fel az emberek, hogy annak lesz kimagasló fizetése aki meg is dolgozik érte?"
A tipikus példája annak, hogy kisiskolások irkálnak ide, akinek 0 élettapasztalata van. :D
Akkor nem azét volt a bónusz nulla, hanem mert senki se kapott, és covid hiszti volt, és megmagyarázta a cég, hogy nem csökkentenek bért, nem küldenek el senkit, de nincs bónuszra idén lehetőség, állítólag az egész világon nem kapott senki.
Tavaly mint írtam 1.5 millió nettót kaptam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!