Sikeresen váltottal karriert?
Figyelt kérdés
Olyan tapasztalatokat, velemenyeket varok, akik felnottkent szembesultek a tennyel, hogy kenytelenek karriert valtani. Mirol mire valtottak? Hogyan ertek el a mostani jo poziciojukat? Milyen akadalyokba utkoztek? Meseljetek mindenrol?!2022. jan. 13. 18:45
11/12 anonim válasza:
Én nem totális karrierváltást csináltam, kutatóorvosként (főleg sejtbiológiai labormunka) mentem át a gyógyszeriparba.
Féltem, hogy favágásnak fogom érezni, de szerencsére egyáltalán nem. Már a váltáskor meg volt duplázva a fizu 5 éve, azóta is sokat növekedett. Egy pillanatig sem bántam meg.
12/12 anonim válasza:
Nekem sikerült, kőművesként kezdtem pályafutásomat, majd jelentkeztem egy programozó gyorstalpalóra.. aztán pár év programozgatás után elmentem burkolónak, havi szinten egy új dacia árát összeszedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!