Készítettem egy álláskereső portált! Mi a véleményetek róla? Van ötletetek, hogy mitől lehetne sikeresebb? A neve: Állás-guru /wio.hu/ Ne kíméljetek, lehet kritizálni! No meg dicsérni is! :)
Iszonyat gagyi a felület. Azokkal szerződésben állsz, akiknek az ajánlati kint vannak?
Mennyire hoz nyereséget? Milyen látogatottságot mér a Google Analytics? Visszafordulási arány?
Biztos, hogy ez a domain megfelelő?
Az állásajánlatok szóra a Google első tíz oldalán nincs a tied a találatok között
Pocsék meta description
:A legjobb álláskereső oldalak, és eszközök! Üdvözlöm, önt és sok sikert kívánok az álláskereséshez! :) Az állás Guru segít önnek, hogy ne keljen keresgélni a ..
Gondolod, nem menekül egy értelmes ember a legjobb szó elérése után? Dehogynem, pedig csak egy A van előtte.
Ha ennyire kezdő vagy, nem használsz pl. Yoast modult?
A legfrissebb tartalomnál ennyi a leírás: A legfrissebb bejegyzések!
Azokkal az oldalakkal, amiket össze-vissza linkelgetsz, szerződésben állsz?
Nem gond, ha feljelentenek enélkül?
És miért érdemesebb nálad keresni munkát (vagy kínálni, mert az eredeti helyeken?
Jót nevettem az oldaladon, bevallom. Semmi hasznosat nem láttam rajta, de ha rámegyek a "hogy szerezzek takarítói állást Budapesten" linkre, a tipp, hogy segít a Google és a profession.hu. Azt hittem, megfulladok a röhögéstől:D
A dizájn is übergagyi, látszódik, hogy komolytalan az oldal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!