Nem fizettek az utolsó hónapomra SZÉP kártyára miután kiléptem. Legális ez?
Közös megegyezés alapján nagyon baráti társaságból, fehér galléros munkahelyről képtem ki, teljesen korrekten 2021. December 2-án. A felmondási idő 30 nap, szóval hivatalosan 2022 január 2-án lett vége a munkaszerződésemnek.
Decemberben megkaptam 10-én mind a nettó fizetésemet, mind a SZÉP jutalékomat (ugye ez a novemberi fizu + novemberi jutalék). Januárra korábban, 3-án kaptam meg a fizetésemet, viszont ugyanannyit, mintha csak egy hónapot dolgoztam volna, pedig hivatalosan ugye már 2 nappal benne voltam januárban szóval 2 napi fizetéssel több járt volna. Ezen felül nem utalták el a decemberi SZÉP jutalékomat sem. Vártam 10-ig hátha megjön de semmi.
A munkaszerződésbenegyedül az áll, hogy éves 300.000 forint SZÉP jutalék jár számomra. Helyes ez így vagy van helye reklamációnak? 23/L
7
Ez az általános megnevezés a szellemi munkára: fehér galléros.
A fizikai munkára: kék galléros.
De még más színek is vannak.
Ez se nem pozitív, se nem negatív jelző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!