Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a túrónak tanuljak tovább,...

Mi a túrónak tanuljak tovább, hogy legyen jövőm?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok. Jövőre érettségizem, mert a nappali gimit otthagytam anno, most meg estin vagyok. Elsősorban itthon szeretnék elhelyezkedni majd, de külföld sincs kizárva. A jelenlegi jegyeim félévkor:

Matek: 3 ( még hivatalosan nem zártak le, de valószínűleg marad a 3)

Magyar nyelv:5

Irodalom:5

Történelem:3

Angol nyelv:5

Biológia:4

Fizika:2 ( a hármasról valószínűleg lecsúsztam, még nem zártak le)

Kémia:4

Földrajz:4

2022. jan. 12. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A karrier kérdés nem csak a jegyeken múlik.

Legalább olyan fontos, hogy mi illik a személyiségedhez, humán-reál vagy esetleg természettudomany érdekel inkább, normál munkarendet szeretnél vagy szóba jöhet a folyamatos munkarend(éjszakai, hétvégi munkavégzés).

Mi az amit még akár ingyen is szívesen csinálnál?

Ha nagyon tanácstalan vagy, akkor felkereshetsz egy karrier tanácsadót vagy van egy teszt ami adhat némi támpontot

[link]

2022. jan. 12. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi érdekel?

Jegyek alapján, azt mondanám,nemzetközi igazgatás szak.

Ha meg megy a matek és tudsz küzdeni, akkor közgáz szak.

2022. jan. 12. 14:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot első!

Második válaszolónak, nem értem a frusztrációját. Nyilvánvalóan azért írtam oda, hogy legyen egy kiindulási pont mikből vagyok erősebb/ gyengébb. Egyetemre szeretnék menni, és hátha segítség a válaszadóknak.

2022. jan. 12. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
4: de mégis, mi az, ami érdekelne??? MIlyen szakterület, milyen téma, amihez kedved lenne? Nem csak tanulni, hanem utána abban dolgozni is....
2022. jan. 12. 14:22
 5/5 anonim ***** válasza:
bármi olyat amit szeretsz és amiben van vállalkozási lehetőség.
2022. jan. 12. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!