Szerintetek mit tanuljak?
Én 29 éves vagyok és 19 éves korom óta nem tudom eldönteni mi akarok lenni. Mindenbe belekostoltam. Voltam raktáros, rakodó, biztonsági őr, tanultam egyetemen meg okj képzéseken több szakmát de egyiket sem végeztem el. Nem tudom mihez értek, vagy miben vagyok jó és ennyi idősen nagyon idegesitő és nem csak azért mert karriert még nem épitettem, és elvagyok késve de anyagi szempontból is teljesen levagyok maradva egy olyan 5-6 évet mint a korosztály társaim.
A kétkezi munka azért nem jó mert nincs műszaki érzékem.
Az irodai munka azért nem jó mert nem szeretek ülni egy irodában.
Ahol jól érzem magam az a szabadban végezhető munkák és a változatosság és egyedül szeretek leginkább dolgozni.
A kamionos szakma is jó lett volna de végül letettem róla mert nagyon szivatás nekik az élet.
Tehát nem tudom. Az IT szakma szintén azért nem volt jó mert nem szeretek naphsszakat egy gép előtt ülni.
Én szeretem a fizikai munkákat de nem a segédmunkákat és ami változatos tehát nem egy helyen kell akár egy múhelyben dolgozni hanem bárhol.
Tudtok nekem ötleteket adni?
29/F
Sztem menj el egy pszichológushoz és deritsd ki mi a baj veled!
Nem az a kérdés, mit tanulj, hanem az, hogy miért nem találod a helyed.
Gázszerelő
Kertész simán megél ebből, ha tervez is és tényleg ért hozzá.
Már hogy ne élne meg egy kertész Budapesten?
Ha igényesen végzed a munkád olyan összegeket kérhetsz el amit nem szégyellsz. Budapest nem csak panelekből áll.
Menj el ipari alpinistának.
De amúgy valószínűleg mindegy mibe kezdesz mert úgyis nulla a kitartásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!