Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten egy különösebb szaktudá...

Pesten egy különösebb szaktudást nem igénylő irodai háttérmeló mennyit „ér“ a piacon bruttó bérben? 200 minimálos bruttót?

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 12:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

Kiírtam egy kérdést erről én is, első már azt hazudozza egyből hogy az ilyen melók 400-500 nettót fizetnek.

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

2022. jan. 11. 13:33
 22/34 ascelpius ***** válasza:

"15: érdekes nekem van jogász!!! ismerősöm aki 200 nettó körül keres Pesten... érted? Jogász!

De majd biztos a képzetlen Micike keres 240 nettót az irodában. Nagyon életszerű"

Ha közszférában van jogászként, akkor az bizony ennyi, ezt le is írtam a válaszomban. Nem mellesleg ha frissen végzett és ügyvédbojtár versenyszférában, akkor az egyedi eset, sajna őket nem fizetik meg, mivel nagyon sokan vannak és kell nekik a gyakorlati idő. Viszont amint megszerzik a szakképesítést máris nő egy nagyobbat a fizujuk és idővel lehagyják a "képzetlen Micikét".

De ha versenyszférában, multinál dolgozik mondjuk compliance területen úgy, hogy mellette nyelvet is kell használni, akkor viszont saját magára vessen, hogy ennyiért elvállalta

2022. jan. 11. 13:44
 23/34 A kérdező kommentje:

"2021. november 16.

Amennyiben a középiskola valamely tanulmányi területen előírja a központi írásbeli vizsga valamelyik típusát egyik vagy mindkét vizsgatárgyból, úgy ezt a felvételi tájékoztatójában nyilvánosságra kell hoznia és köteles a központi írásbeli vizsgát az adott vizsgatípusban mindkét vizsgatárgyból megszervezni.

A központi írásbeli vizsgával kapcsolatos adminisztráció – jelentkeztetés, eredményrögzítés – elvégzéséhez A központi írásbeli felvételi vizsga adminisztrációs rendszerét (KIFIR Közfelvir) kell használni.

A program a www.kozfelvir.hu oldalon érhető el. (Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a központi írásbeli felvételi vizsga adminisztrációs rendszere megújult. Kérjük, hogy a használat során kövessék a program felhasználói útmutatójának instrukcióit. Kérdés esetén írjanak nekünk a kozfelvir@oh.gov.hu email címre. Együttműködésüket köszönjük!)

A központi írásbeli vizsgákra vonatkozó további részletes információkat találhatnak az alábbi linkekre kattintva:

KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső – Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára"

DE EMBER!!!!

Elolvastad a kérdést?? HM???

"Pesten egy különösebb szaktudást nem igénylő irodai háttérmeló"

Nem az volt a kérdés hogy egy idegen nyelvet és pénzügy számvitelt aktívan használó mennyit keres!!

Ember, te a kérdést se értetted.

2022. jan. 11. 13:47
 24/34 A kérdező kommentje:

DE EMBER!!!!

Nem az volt a kérdés hogy egy idegen nyelvet és pénzügy számvitelt aktívan használó mennyit keres!!

Ember, te a kérdést se értetted.

2022. jan. 11. 13:47
 25/34 anonim ***** válasza:
2022. jan. 11. 13:56
 26/34 ascelpius ***** válasza:

"DE EMBER!!!!

Ember, te a kérdést se értetted."

Ez most nekem szólt? 15-ös válaszban leírtam, hogy magyar kkv-nál nyelvet nem beszélő asszisztensként nettó 220-240k megszerezhető. Nyelvtudásos multit csak grátisznak írtam.

Amúgy ma már angol vagy német nyelvvizsgával jönnek ki középsuliból az emberek, egyre inkább kezd az alaptudássá válni a nyelvtudás, nem pedig egy plusz dolognak

2022. jan. 11. 14:01
 27/34 anonim ***** válasza:
19%
egyik rokonom pesten 450-t kerese betanított munkával 8 általánossal ez nem kamu.
2022. jan. 11. 14:04
 28/34 A kérdező kommentje:

"hogy magyar kkv-nál nyelvet nem beszélő asszisztensként nettó 220-240k megszerezhető."

Én épp egy magyar kkvnál voltam interjún, és még a 200 bruttóra is húzták a szájukat (tavaly november).

2022. jan. 11. 14:09
 29/34 anonim ***** válasza:
30%
undorító ami ebben az országban megy
2022. jan. 11. 14:14
 30/34 anonim ***** válasza:
30%

"És szerinted ezen a világon KIT ÉRDEKEL hogy nekem mennyi pénz kell??? Anyám borogass!! A lőtéri kutyát se érdekli!!

Amit számít hogy adott állásra mennyiért van ember.

Ez számít és semmi más. Ha van 100 jelentkező és abból 90 már minimálét is eljön akkor ott game over.

Sose bírtam felfogni ezt "nekem mennyi pénz kell" MILLIÓK! Kinek nem? és ki ad annyit?"

Akkor vállald be és majd sírjál legközelebb is, ha innen mondjuk kitesznek, hogy nem tudtál még annyi tartalékot se képezni, hogy egy normálisan fizető állást találj.

Engem nem kell meggyőzni én munka mellett is folyamatosan fejlesztem magamat, így még soha nem ért meglepetés, mindig annyiért találtam munkát, amennyi fedezte a havi kiadásaimat, illetve félre is tudtam belőle rakni.

És igen, volt aki kevesebbet akart fizetni amennyit kértem, de képzeld nem vállaltam be.

A titok az, hogy bizony a munkahelykeresés is egy befektetés, ha nem vagy képzetlen biorobot, bizony bőségesen meg tud térülni ez a fajta befektetés.

2022. jan. 11. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!