Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten egy különösebb szaktudá...

Pesten egy különösebb szaktudást nem igénylő irodai háttérmeló mennyit „ér“ a piacon bruttó bérben? 200 minimálos bruttót?

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 12:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%

Pesten egy ilyen irodai melóra tömegével jelentkeznek, kb. vízágyúval kellene oszlatni a tömeget, annyian.

Lesz olyan akinek a minimálbér is elég lesz. Az 100 %.

2022. jan. 11. 13:21
 12/34 A kérdező kommentje:

"Pesten egy ilyen irodai melóra tömegével jelentkeznek, kb. vízágyúval kellene oszlatni a tömeget, annyian."

így van. pontosan. és akkor jövök én a 300-400-as bérigényemmel?

Hát megszakadnak majd a röhögéstől mikor ott áll majd 100 másik aki minimálért is eljönne.

2022. jan. 11. 13:22
 13/34 anonim ***** válasza:
67%

Minden rosszindulat nélkül, aki Budapesten minimálbérért dolgozok bármely irodai pozícióban, az nagyon elszúrt valamit.

De gondolom az a kérdező vagy, aki naponta sír amiatt hogy 20 éve dolgozik egy cégnél és milyen szar az élet.

2022. jan. 11. 13:23
 14/34 anonim ***** válasza:
de nem mindegy milyen minőségű munkaerő
2022. jan. 11. 13:23
 15/34 ascelpius ***** válasza:
100%
Nagyban függ a nyelvtudástól is és milyen cég és terület. Állami hivatali aktatologató bérminumum, magyar kkv-nál asszisztens nettó ~220-240k, multinál ahol nyelvet is várnak nettó 320k+cafetériánál kezdődik kábé (bocs a nettóért, nincs kedvem átszámolgatni bruttóba, adókedvezmény nélkülieket írtam)
2022. jan. 11. 13:25
 16/34 anonim ***** válasza:

13: elég ha nincs specifikus tudása és hopp, máris ennyivel jutalmazzák a munkáját.

De egyébként a keményebb meló se fizet sokkal jobban, tavaly nekem 170 nettót akartak adni egy mekiben Pesten, az meg egy több műszakos kemény munka, ahol egész nap ugrálsz.

2022. jan. 11. 13:25
 17/34 anonim ***** válasza:
5%

15: érdekes nekem van jogász!!! ismerősöm aki 200 nettó körül keres Pesten... érted? Jogász!

De majd biztos a képzetlen Micike keres 240 nettót az irodában. Nagyon életszerű.

2022. jan. 11. 13:26
 18/34 anonim ***** válasza:

"Ezzel szemben az irodai meló 1 műszakos, szigorúan 8-16h, se hétvége se semmi -kényelmes nyugis. szerinted hány jelentkező van? 100.

És ki lesz a nyerő? Aki bérben lemegy. Miért fizetne akár 220 bruttót is, ha van aki 200-ért is vállalja.

Azért le kéne szállni a földre"

Aki ennyiért bevállalja, az meg is érdemli, mert semmi mást az életében nem akar csinálni, csak vegetálni. Ne az érdekeljen, hogy más mennyiért vállalja, hanem az, hogy neked a mennyi pénz kell, illetve a jövőre nézve milyen terveid vannak.

Az meg ne ragozzuk, hogy a boltokban látható nyugati árszínvonal mellett, kinek kéne leszállnia a földre, de segítek, nem a munkavállalóknak.

2022. jan. 11. 13:27
 19/34 anonim ***** válasza:
56%

18: te miről beszélsz? Mi az hogy bevállalja? mintha kizárólag szabad döntésed lenne hogy mennyiért dolgozol.

ha nincs munkád és ilyen ajánlatok jönnek szembe, akkor?

elvállalod mert enni kell rezsit kell fizetni, ennyi.

" hogy neked a mennyi pénz kell, illetve a jövőre nézve milyen terveid vannak."

Szerinted ez érdekli a cégeket? Nem!

2022. jan. 11. 13:29
 20/34 A kérdező kommentje:

"hanem az, hogy neked a mennyi pénz kell,"

És szerinted ezen a világon KIT ÉRDEKEL hogy nekem mennyi pénz kell??? Anyám borogass!! A lőtéri kutyát se érdekli!!

Amit számít hogy adott állásra mennyiért van ember.

Ez számít és semmi más. Ha van 100 jelentkező és abból 90 már minimálét is eljön akkor ott game over.

Sose bírtam felfogni ezt "nekem mennyi pénz kell" MILLIÓK! Kinek nem? és ki ad annyit?

Na itt kell leszállni a földre.

2022. jan. 11. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!