Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan éljem túl a próbaidőt?

Hogyan éljem túl a próbaidőt?

Figyelt kérdés

Előző munkahelyemről (ügyvédi iroda) próbaidő alatt raktak ki, utolsó napon. Közel fél év álláskeresés után kaptam munkát egy másik helyen, ami szinte ugyan olyan, létszámban, munkakörben, pénzben picit jobb.

Baromira félek, hogy megint az lesz, mint legutóbb. Lehet nem nekem való ez a pálya és én vagyok full hülye a dolgokhoz, de én mindig próbáltam a legjobb tudásom szerint elvégezni azt amit kaptam, ez most sem lesz másképp, viszont látva, hogy szinte nulla indokkal kirakhatnak, nagyon félek, hogy megismétlődik. Albérletet sem merek emiatt kivenni még.

ez sajnos nem olyan, mint nagyobb cégeknél, hogy van betanítás meg tréningek stb, vagy tudod vagy nem tudod, ha nem, akkor viszlát, úgyis jön 5 másik jelentkező egyből.

2022. jan. 10. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen irodai pozició ez?
2022. jan. 10. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
#1 ügyvédi 🤣
2022. jan. 10. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Ne aggódj ügyvéd vagy.Tanultál legyen önbizalmad.

Mindenki tudja hogy van olyan cég aki ebből sportot űz.

Egyébbként ki fogja képviselni az érdekeid ha nem te magad.

Vagy tudod vagy nem tudod?

Időhúzás és utána nézel annak amit nem tudsz fejből.

2022. jan. 10. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Annyit tudsz tenni hogy mindig a lehető legjobbat nyújtod és próbálsz mindent a lehető leggyorsabban elsajátítani.Az mindenhol benne van a pakliban hogy próbaidő alatt felmondanak,ez már csak ilyen.

Ha rástresszelsz akkor csak rontasz a helyzeten,vegyed lazábban a dolgokat,nem jó benyomást kelt ha látszik hogy idegeskedsz.

Úgy gondolj erre az időszakra mint egy lehetőségre hogy felvegyenek teljes értékűen,legyél felkészülve hogy indok nélkül akármelyik pillanatban nem kell már bemenned.Ne éld bele magadat hogy te már a csapat tagja vagy és ez a helyed amíg nem járt le a próbaidő.

Sok szerencsét,azt se felejtsd el hogyha kirúgnak akkor is tapasztalatot szerzel ami nagyon jól fog jönni a jövőben.

2022. jan. 10. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez így rossz hozzáállás, nem csak a próbaidőt kell túlélni, utána ugyanúgy kirakhatnak, nem fogja őket földhöz vágni az 1 havi béred amibe nekik ez kerül. Végezd a munkádat, próbáld megérteni hogyan működik a cég és hogyan tudod hasznossá tenni magad.
2022. jan. 10. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Dobd őket te az utolsó előtti előtti napon és akkor te nyersz.
2022. jan. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!