Próbaidő alatti felmondás?
Figyelt kérdés
Egy kisebb cégnél vagyok 1.5 hónapja próbaidőn, de fel szeretnék mondani. (Van más ajánlat plusz a fizu is egy vicc) Szóljak a műhelyfőnöknek vagy elég a HR-esnek, hogy ne húzzuk egymás idejét? Illetve elég szólni vagy nyomjam a felmondó papírt az orruk alá? (Ezt csak holnap tudom oda adni, ha nem kell csinálni)2022. jan. 6. 06:13
1/7 anonim válasza:
Közvetlen főnöknek jelezheted távozási szándékodat.
Ő majd reagál valamit, lehet megpróbálnak új ajánlattal marasztalni.
A felmondást írásba kell beadni (lehet, hogy van céges formanyomtatvány is rá, kérdezz rá) és a munkáltatói jogkör gyakorlójának kell címezni. Ő általában az ügyvezető, nagyobb cégeknél esetleg az operatív igazgató/HR vezető, stb.
2/7 anonim válasza:
Èn annyit mondanék, hogy van egy, anyagilag jobb ajánlat ès fel szeretnék mondani. Közvetlen főnökömnek jelezném. Mondjuk ha jelenlegi helyemen is el tudnám képzelni a folytatást akkor nagy vonalakban vázolnám, hogy máshol mennyit ajànlottak hátha megadják ők is.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 6. 06:59
4/7 anonim válasza:
Amit a többiek leírtak plusz mindenképpen foglald bele, hogy hányadika lesz az utolsó munkanapod.
5/7 A kérdező kommentje:
Felettesemnek szóltam, el lett intézve tegnap délelőtt, bár még az napra bent tartottak, de ma már nem mentem.
2022. jan. 7. 08:09
7/7 A kérdező kommentje:
Más területen szeretnék elhelyezkedni
2022. jan. 7. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!