Próbaidő alatti felmondást emailben is elküldhetem aláírva a főnöknek?
Teljesen kikészítettek, és ma eljutottam arra a szinte hogy felkeltem a székemből és kisétáltam az irodából. A főnök persze egyből fenyegetőzni kezdett telefonon, hogy de azonnal menjek vissza dolgozni mert azt is elintézi akkor hogy máshova se vegyenek fel.
De mivel próbaidőn vagyok és a szerződésben is világosan le van írva világosan hogy bármelyik fél megbonthatja akkor most mit ellenkezik velem , hogy nem enged el. Ha én most elküldöm neki még pluszba beszkenelve aláírva hogy mától felmondtam leadtam mindent és kérem szíveskedjen az én papírjaimat a hónap végéig a lakcímemre elküldeni akkor ezt megtagadhatja?
Jól tetted.
*kérem szíveskedjen az én papírjaimat a hónap végéig a lakcímemre elküldeni akkor ezt megtagadhatja
Nem, de ez is legyen a felmondásod mellé írásban, és 8 napon belül kéred.
Nem mondhstsz fel emailen
Tértivevényes sjánlott levélben vagy írott formában személyesen átadva a munkáltatói jogkör gyakorlójának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!