40 ezer forinttal többet keresek, mint egy éve, mégis úgy érzem ez maximum az inflációra elég, talán még arra se, más is érez így?
Figyelt kérdés
Nem keresek sokat, nettó 230-at, tavaly 190-et, de nem igazán megy a spórolás (mondjuk tavaly kaján spóroltam egy csomót). Igyekszem normálisabban enni, de az alapvető élelmiszerek is jócskán megdrágultak, veszek 5 dolgot a boltban és 2000 alatt nem jön ki. Míg tavaly lehetett 1490 ft/kilója sajtot venni a Sparban, ez most 1790/kiló, jó esetben, inkább 2000 ft. A joghurtok ára is legalább 20 ft-tal több stb,stb.
Nagyon el vagyok keseredve, mert a bérezésem nem nagyon fog változni, de így nem nagyon van mire tervezni.
Nő vagyok, de még így is nagyon kevés ez az összeg mondjuk gyerekvállaláshoz.
2022. jan. 9. 19:39
22/22 A kérdező kommentje:
Mert a "tanulatlan" parasztok elmennek kétkezi munkásnak meg vállalkozónak (ami nem az államtól vonja a pénzt) az államnak hol lenne érdeke a tanárokat támogatni saját pénzből (ha el lehet lopni a pénzeket), meg bármilyen közalkalmazottat.. itt nem cél a gondolkodó ember, emiatt gyászos az alapoktatás is..
2022. jan. 11. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!