Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lidl, Aldi, Penny, Spar, Coop...

Lidl, Aldi, Penny, Spar, Coop alkalmaz megváltozott munkaképességűeket? És a Deichmann, Kik, Pepco, Roosmann, DM? Ha igen, hány óra a maximum, lehet-e 8 órát dolgozni, vagy csak részmunkaidőben?

Figyelt kérdés

2021. júl. 31. 05:00
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Lidl vagy Aldi azoknál nagyon kétlem, 35 évnél idősebb dolgozót nem láttam még,a fiatal is alig bírja a tempot nemhogy más helyzetű.

A coopnál biztosan viszont,sokszor menni alig birnak 60+ éves dolgozok se ritkák

2021. júl. 31. 08:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Olyan valaki válaszát várom, aki biztosan tudja a választ. Kósza hiedelmekkel nem foglalkozom.
2021. júl. 31. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Egyszerűbb, ha felhívogatod őket, és nem a gyakorin vársz "biztos" választ!
2021. júl. 31. 13:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Írtam a Deichmannak pl. és megkérdeztem ezt, de nem kaptam rá választ. Szerintem máshol se járnék sikerrel.
2021. júl. 31. 14:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha egészséges lennék és megkérdeztem volna ugyanezt, biztos rengeteg válasz érkezett volna. De egy betegséggel élő munkát kereső ember, úgy látszik senkit nem érdekel.
2021. júl. 31. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem lehet tudni, amíg meg nem kérdezi valaki. Jelentkezz a nyitott pozíciókba és megtudod. Sajnos az egészséges álláskeresőknek sem válaszolnak semmit, max azt, hogy megkapták a jelentkezésedet és ha téged választanak, akkor telefonálnak. Eddig a rengeteg munkahelyről, ahova jelentkeztem, egy szólt vissza, hogy nem engem választottak. Olyan is volt, ahol a szemembe igérték, hogy szólnak - eszükben sem volt.
2021. aug. 16. 13:06
 7/7 anonim válasza:
0%
A Lidl egész biztosan. A szomszédom ott dolgozik és egy idióta gyökér. Tehát ha pl. mongoló vagy sztem úgy is felvesznek. Tuti. Szívesen!
2021. aug. 29. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!