Szerintetek ha nem sokkal a probaido utan mondanek fel a munkahelyemrol az megis hogy nezne ki?
Egyreszt jol jott az a fizu amit harom honapig kaptam, viszont nem erzem azt h jol menne a betanitas, csomo mindent nem magyaraznak el reszletekbe menoen, es emiatt sokszor meg sem tudom csinalni a feladatot. Mondhatni csak ugy odalokik elem, aztan kezdjek vele valamit. Meg hivogassak ilyen-olyan nemet kollegakat es oldjam meg az olyan csicska feladatokat, amihez a fonoknek nincs kedve. En ennel egy sokkal proaktivabb hozzaallast vartam volna el toluk.
Tegyuk fel ha nem sokkal a probaido utan mondok fel, akkor harom honapot le kell dolgoznom igaz?
Ne legyel mar ennyire korlatolt. Valoszinuleg van oka annak, hogy nem mondott fel. Pl. nem akart munka nelkul maradni.
Nem hisztizni kell a lepontozason hanem atlatni a problemat es nem hulyesegeket irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!