Gaboca3 kérdése:
A fizetésre nem vonatkozik az azonnali utalás? Mitől függ ha küldik van aki megkapja fél órán belül más meg 1-2 óra múlva?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 12:46
1/8 anonim válasza:
Az azonnali utalás egy lehetőség csak, nem kötelező érvényű.
2/8 anonim válasza:
Csoportos átutalásra nem vonatkozik. Egyedi átutalásokra igen, 10 millió forint alatt nem opció, hanem automatikus az azonnali átutalás (de csak az egyedi átutalásokra és csak ha nincs értéknap megjelölve)
3/8 anonim válasza:
Pont ezért írtam, hogy csak lehetőség az azonnali utalás, mert ha értéknapos, akkor értelemszerűen nem lehet azonnali.
4/8 anonim válasza:
#1., ez igy nem igaz. A bankoknak kotelezo par masodpercen belul atutalniuk, ha belfoldon, bizonyos osszeg alatti es egyedi az utalas, nem valogathatnak.
Viszont a fizetes nem esik ennek a hatalya ala (legtobbszor az nem egyedileg kerul utalasra.)
5/8 anonim válasza:
Es a kulonbseg abbol adodhat, hogy ugyanannal a banknal vagy-e, mint ahonnan utalnak, bankon belul nincs 1-2 oras atfutasi ido sem.
6/8 anonim válasza:
A hármas válaszomban írtam, hogy miért nem kötelező érvényű. Amikor én utalok valakinek, akkor az azonnali utalás csak egy opció, mivel választhatom az értéknaposat is.
7/8 anonim válasza:
Az értéknapos utalás korábban is opció volt. De olyan nincs, hogy "ez most nem azonnali, hanem csak sima, de még ma menjen el"
8/8 anonim válasza:
Ezt nem is állította senki, hogy nem így lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!