Gyakornok vagyok és borzasztó a folyamatok dokumentálása, mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi információ nincs semmiről. Adatbázisok 800 változóval, és nincs leírás, hogy pontosan mit takarnak a változók, mikor kell x-et használni, mikor y-t. Többször volt, hogy felcseréltem őket, és miután elküldtem a feladatomat ellenőrzése akkor írták, hogy mi a különbség. Ami nagyon jó, végre tudom, de jó lenne ha ezek le lennének dokumentálva?
Vagy ezeket átlalában nem szokták sehol és csak idővel meg kell tanulni?
2022. jan. 6. 14:15
1/5 anonim válasza:
Megszoksz vagy megszöksz.
Ha jó cég, megszoksz, és csak később szöksz meg. Ha nem jónevű a cég, és nélkülözni tudod a zsebpénzt amit adnak, lépsz. Nem nehéz.
3/5 A kérdező kommentje:
Tudok kérdezni, meg nem csesznek le ha elrontom nyilván, még kezdő gyakornokként, csak nem lenne egyszerúbb mindenkinek ha lenne rended dokumentáció és nem kéne napi 5 AD-HOC feladatnál kérdeznem?
2022. jan. 6. 16:34
4/5 anonim válasza:
Ez nem tőlük kéne inkább megkérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!