Tegnap (aug. 10.) olvastam az INDEX-en, hogy a rendőrség dokumentálja(!), és rögzíti(!) az Örs vezér terén történő eseményeket. Nem lenne-e célszerűbb ezeket megelőzni?
"Nem akarom a régi Csendőrséget dicsőíteni, de őnekik nem két hét (©, P.S.) de két nap is elég lett volna."
Valszeg a rendőrségnek is, ha lenne elég rendőr.
Jaaa... azt hittem, valami különleges dolog zajlik éppen.
Én vagy kétszer voltam ott életemben, de tényleg hömpölyögnek az emberek alul-felül, keresztül-kasul. Szinte sodorják az embert magukkal.
A Kőbányai úton meg késelések vannak, mégsem beszélnek róla.
Gondolom, valamelyik újságíró az Örsre tévedt véletlenül.
Ja, értem. Nekem pl. kiskunhalasi rokonom mondta mindig, ha fölutazott, hogy júj, a Józsefváros állomás, az jajj... oda megérkezni, meg onnan elindulni... nyomasztó volt neki.
Nem csak az Örsre jellemző, tele van a város drogosokkal a legkülönfélébb helyeken felbukkannak a zombiszerű állapotban. A Nyugati, Hős utca stb. környékéről részben már kiszorították őket - átmentek máshova ennyi történt.
A nagy-nagy jogvédelem mellett ez történik, a "résben" elszaporodnak a hasonló esetek. A legegyszerűbb az lenne ha a drogosokat begyűjtenék de nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!