Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak mostanában még irodai...

Vannak mostanában még irodai közmunkák vidéken?

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mi van? Nem akarsz menni dolgozni? :DD
2022. jan. 6. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp dolgozni szeretnék, mivel eddig nem találtam új munkahelyet, gondolkodom, hogy regisztrálok a munkaügyibe, ha vannak még irodai közmunkák. Az is jobb, mint a semmi.
2022. jan. 7. 08:44
 3/4 anonim válasza:
Ha városban lakik az ember akkor talál munkát kortól, bőrszíntől, származástól, nemtől, végzettségtől függetlenül HA akar. Ha pedig faluban lakik akkor sajnos be kell vállalni az utazást és áldozatot kell hozni. Minden más csak kifogás. Irodai közmunkát pedig szinte biztos vagyok benne hogy nem fog találni senki. (Nyilván van kivétel mint mindenben, de nagyon-nagyon ritka.)
2022. jan. 8. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Városban lakom, de itt az égvilágon semmi lehetőség. Ugyanaz a pár hirdetés ismétlődik pár havonta. Egyedül a reggeli kezdés kötött, fél 8-8 előtt nem tudok odaérni, nemcsak irodait keresek, hanem könnyebb fizikait is, arra még annyira sem hívnak be. A munkaidő miatt gondoltam, hogy jó volna az irodai közmunka, ha már más nem akar összejönni.
2022. jan. 9. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!