Ha 25 évesen 360E Forintot keresek, akkor az jó fizetésnek számít? A barátaimtól nem kérdezem meg, mert nem illik más zsebében turkálni, és szerintem nem is mondanák meg. Én ennyit keresek, de nincs viszonyítási alapom, hogy ez jónak számít-e (?)
Elég jó, ez nyilvánvaló.
A bruttó átlagkereset Magyarországon 450ezer. Ráadásul nyilván a 25 évesek átlaga alacsonyabb, mint a teljes átlag. Te meg bruttó 550-et kapsz, ami bőven a korosztályos átlag felett van.
#5: Ha arra lenne kíváncsi hogy devops engineerként jó fizetés-e, akkor úgy teszi fel a kérdést, és akkor a többi devops engineerhez képest beszélünk a fizetésről. Ha arra kíváncsi hogy bács-kiskun megyében jó fizetés-e, akkor úgy teszi fel a kérdést, és akkor bács-kiskun megyei viszinylatban beszélünk a fizetésről.
Ha meg arra kíváncsi hogy 25 évesen milyen fizetés, így teszi fel a kérdést. Ekkor az ÖSSZES 25 éves átlagához viszonyítva kell ezt érteni. Rajtad kívül ez mindenkinek sikerült.
5#
Igen átlaghoz képest értettem. Egyébként én is informatikai területen dolgozom.
Egy DevOps mérnök sem feltétlen kereshet olyan jól. Legalábbis nekem van ismerősöm, és panaszkodik a fizetésére, bár azt nem tudom, hogy mennyit kereshet, de panaszkodik az biztos.
Illetve úgy gondolom, hogy egy DevOps-os megérdemli a rohadtul magas bért, ugyanis nekik rettentően bonyolult feladatuk van, ami azt illeti én azért a munkáért még 600E Forintot is keveselnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!