Nagyjából mennyi lehet a valódi munkanélküliség Magyarországon?
2-5%
Ha 25-30% lenne, az azt helentené, hogy minden harmadik ember munkanélküli
Teljesen attól függ, hogy mit szeretnél látni eredménynek és csak azokat az értékeket veszed számításba ami ezt alátámasztja.
Például lehet olyan szabályt hozni, hogy aki túl régóta keres munkát, rossz az egészsége vagy heti fél órát dolgozik nem számít munkanélkülinek.
Mi családunkban van 3 nyugdíjas nagyszülő, 2 rokkantnyugdíjas, 2 iskolás korú gyerek és én aki dolgozik.
Hivatalos statisztika szerint a családunkat nézve 0 % -os a munkanélküliség mert én munkára képes vagyok és dolgozok is de a gyakorlatban 7 állás nélküli jut egy dolgozó emberre.
És te hol élsz? Mi az, hogy K-Mo nagyrésze munkanélküli? Miből élnek az emberek akkor? Bocsi, bár én nem purdés cigányokkal ismerkedek, de én Békés megyei vagyok és itt nálunk gyakorlatilag mindenki dolgozik (jó, nyilván nem mindenki, de az országos átlagnak megfelelő arány). Alig ismerek olyat, aki otthon verné a p*csét, mindenki normális, dolgozó ember, mert nem száraz kenyéren akar élni.
Illetve ha jól tudom, akkor a csodás kormány a segélyt is leépítette, szóval abból se nagyon lehet megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!