Magyarországon mekkora a munkanélküliség a 18-25 éves korosztályban?
Figyelt kérdés
Én olyan 50-60 százalékra tippelek, persze olyanok között, akik nem tanulnak, hanem már főállásban szeretnének dolgozni.2018. márc. 11. 14:55
1/5 anonim válasza:
Hulyeseg. Ma csak az nem tud dolgozni aki nem akar.
Az mas kerdes hogy sikerul e abban elhelyezdkednj amit tanult vagy szeretne ugy mar realisabb az a szazalek.
21/f
2/5 anonim válasza:
Nem tudom honnan szeded hogy 50-60, de ez irreálisan magas, ennél sokkal kevesebb. Gyakorlatilag azt állítod hogy minden második 18-25 év közötti ember munkanélküli álláskereső. Ami meg nyilván valóan marhaság.
3/5 anonim válasza:
Csak az nem dolgozik, akinek nem tetszik a 3 műszakos betanított munka.
4/5 anonim válasza:
Hivatalos statisztika szerint 11%, de sok tízezren be se jelentkeznek a munkanélküli központba ebből a korosztályból. A valós munkanélküliség szerintem 20% is lehet. Tapasztalat nélkül ma sem könnyebb elhelyezkedni...
5/5 anonim válasza:
Ebben a korosztalyban szerintem aki akar az dolgozik. Ertem ezalatt, hogy aki tanul meg az nyilvan nem feltetlen akar (max diakmunkat), vagy aki kepzetlen de lusta tanulni az meg otthon hesszel a mamahotelben. De szerintem ha azt nezem amit Te irsz, hogy foallasban SZERETNE dolgozni, akkor en azt mondom, hogy 70-80%, mert a videk rontja az atlagot. Ott gondolom rosszabb az arany, mint pesten es eszak-nyugat/nyugat magyarorszagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!