Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egyre több mindent bíznak...

Girlll3 kérdése:

Ha egyre több mindent bíznak rám munkahelyen az jó vagy inkább sem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ez arra utal, hogy megbíznak bennem vagy arra, hogy mindig én húzzam a rövidebbet? Mik a tapasztalataitok? Ha egyedül hagynak dolgozni, az kó vagy rossz?

2021. dec. 31. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem emelnek bért, akkor hülyének néznek.
2021. dec. 31. 11:45
 2/11 A kérdező kommentje:
1-es! Már tudom mi van. Hagyjuk is.
2021. dec. 31. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hülyének, rabszolgának néznek. Igaz?
2021. dec. 31. 11:53
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es elmentem szabadságra egy szombati napon,amit le kellett dolgozni. Aznap elmentem orvoshoz, azt meg nem hiszi el a főnököm. És mivel nem voltam még eddig egyedül hagyva, emiatt csinálja. A rabszolgaság meg alap. Már csak a fizetés miatt írom. 200 alatti nettó fizuval.
2021. dec. 31. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Menj el vagyonőrnek. 2022-től meglesz a bruttó 450, 10 napra.

Mellette tudsz tanulni, esetleg vállalkozásban gondolkodni.

2021. dec. 31. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ mit bíznak rád.

Ha egyre nagyobb feladatokat, ami több felelősség, több hozzáadott érték, akkor nyilván az jó, bizonyítasz. Ha ezekben az új feladatokban is helytállsz, akkor tudsz majd fizetésemelést kérni.

2021. dec. 31. 13:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt, de emelést csak akkor kaptam, amikor a többiek is. Hülyének néznek, nincs mese. Amikor meguntam dobbantottam.
2021. dec. 31. 15:21
 8/11 A kérdező kommentje:
7-es mondjuk nálunk mindenkinek egyedül is tudnia kell végezni ezt a munkát, csak belegondoltam, hogy lehet emögött vmi van még pluszba, de igazából semmi. Csak teljesíteni kell.
2021. dec. 31. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Én örülni szoktam neki, mivel gyakornok vagyok és az alapképzés felénél sem járok jelenleg. Nem érdekel, hogy mennyit fizetnek, az érdekel, hogy mit tanulok belőle. És számomra az egy pozitív visszajelzés, ha komolyabb feladatot bíznak rám, mert ez azt jelenti, hogy elégedettek velem és bíznak bennem és a tudásomban. Egyébként is szívesen csinálom és jó érzés, hogy fontos vagyok a cégnek.
2021. dec. 31. 18:59
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es próbálom így nézni, igaz nem gyakornok vagyok.
2021. dec. 31. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!