Másnak is magának kell intéznie mindent a munkahelyén?
Szóval 5 éve vagyok egy mechanikai cégnél alkalmazott, a nagyfőnökök kitalálták hogy aki eddig reggeles műszakban volt az állandó éjszakásra kerül át, és fordítva. Nincs több műszak csak 1 reggel vagy este 12 órában.
Mivel nemsokára karácsony van kiosztották előre a szabadnapokat. Így múlt héten szerdán nem kellett mennem. Na most az utási költséget állja a cég mivel nincs munkabusz és sokan falvakból járnak be.
Ilyenkor a bérszámfejtő csajszi letotyog az irodából és a műszak előtt odaadja mindenkinek a bérletét.
Szerdán én ebből kimaradtam, csütörtökön mentem és a műszakvezetőmnél se volt a bérletem (megjegyzem mikor beteg voltam a csajszi a művezetőmnél hagyta a bérletemet, semmit nem kell aláírni szóval otthagyhatta volna)
A művezetőm azt mondta hogy reggel a műszakom vége után várjam meg a csajt és kérjem el tőle. Mondtam ezek nem normálisak.
Este 6tól reggel 6ig dolgozok, fél 7kor jön a buszom és csak kétóránként jár mert a cég pont a város legszélén van. Na most ha megvárom a csajt akkor csak 8.30kor jön buszom, mire hazaesek fél 10 és délután 4kor már indulok hogy hatra beérjek. Csaj reggel 7től van délután 3ig.
Pénteken vártam rá, nem jött. A hétvégét átdolgozom. Mondtam a műszakvezetőmnek ha találkozik a csajjal beszéljen már vele.
Mennyibe tartana otthagyni a bérletemet a műszakosnak az irodájába? A kutya se nyúl hozzá.
Most arra gondoltam összegyűjtöm az utazásomnak a bizonylatait és az orruk aládugom. De úgy se térítenék meg mert a bérletem ki van fizetve. Mással is volt már hasonló?
Kedves kérdező, felvilágosítalak a kollégák helyett, hogy mivel már nem délelőttös vagy, ezért akárhogy szeretnél, munkaidőben nem fogsz soha többé találkozni a kedves bérszámfejtő csajszival!
Én drukkolok neked, találj ki valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!