Erkölcsi bizonyítvány szelvényét kérné a munkahelyem, de nem találom. Postán el tudják intézni?
A munkahelyem kér erkölcsit,a múlt héten be is fizettem a postán a pénzt illetve feladtam a csekket.
2 hét alatt lesz kész,de az új munkahelyemen kérik az ajánlott szelvényt,de azt meg nem találom sehol.
Ha holnap nem tudom bevinni a papírt,,akkor nem vesznek fel dolgozni.
A postán tudnék kérni róla valamilyen papírt,hogy befizettem ezt a pénzt?
Ez holnapra gyakorlatilag esélytelen.
Egyébként nem értem, mi a francnak kér ilyesmit a munkahely. Mi van, ha nem is postán fizetted be? Én pl. legutóbb neten fizettem, bankkártyával. Másrészt, az igénylés ténye nem igazol semmit, attól még lehet nem tiszta az erkölcsi. Szóval értelmét nem látom. Egyébként a felvételt nem köthetik az erkölcsihez, csupán a szerződéskötést (szép is lenne, ha minden egyes megpályázott munkahelyre 1-1 erkölcsit kéne beadni). De persze jó kis ürügy, miért ne vegyenek fel.
2-es válaszoló,én vártam volna vele,de december 15-től lépnék hivatalosan munkába,ehhez viszont kell az erkölcsi.
Vagyis a papír,amivel tudom igazolni,hogy befizettem ezt a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!