11/18 anonim válasza:
Álom nyilván 1,5 milla felett. Ha reálisan nézem, akkor stabilan 600-700 ezer nettóval elégedett lennék. Most 400 körül vagyok.
12/18 anonim válasza:
nettó 1,5 Budapesten egyáltalán nem álom, sőt szinte átlagos. Vállalkozók röhögve megcsinálják, de a legtöbb multinál is
13/18 anonim válasza:
0 forint. Ha már álmodozom, nem arról álmodozom, hogy bárkinek az alkalmazottja legyek. Pláne nem álom, hogy egy darab fizetésből származzon az összes jövedelmem, mert az teljesen kiszolgáltat anyagilag a munkáltatómnak.
14/18 anonim válasza:
Most komolyan, megírtam a 2-es választ. Mégis miért pontoznak le ennyien? Jó tudom az átlagember felfogása a keresünk-spórolunk felfogás, de akkor is.
15/18 anonim válasza:
#14: elsősorban azért, mert senki sem kérdezte hogy mibe fektetnéd a pénzed, a kérdés az volt hogy mennyi neked az álomfizetés. Másodsorban azért, mert a legtöbbeknek elege van a cryptokat shillelő emberekből.
16/18 anonim válasza:
Nekem havi 1 millio Jo vóna
Manapsag csak 600 at keresek nettóba
17/18 anonim válasza:
Ausztiában dolgozok, ha reálisan nézem, akkor 2000 Euró nettóban egy olyan melóért amit nem rühellek és jól érzem magam közben. Mindegy, hogy gyári vagy sofőr, esetleg betanított meló. Egy műszakban, túlóra nélkül, esetleg max 1 belefér naponta. Egyébként nem lehetetlen ilyen melót találni, csak hát könnyen se megy.
18/18 anonim válasza:
Sztem aki pénzt akar keresni és nem rühelli a munkát az tud is. Én 3 műszakban nyomom mellé még a maszek is bele fér és.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!