6: ez a baj az álom fizetésekkel.
Mindig volt egy álom fiztésem pályakezdő korom óta, és mindig azt gondoltam, ha azt elérném, akkor révbe érnék, az már mindenre elég. Aztán elértem ezeket a lépcsfokokat, és sosem az jött, hogy akkor ok, mostmár mindenre elég, hanem lett egy újabb álom fizetés :D
Nettó 300 ezerrel már nagyon elégedett lennék, de az álom az talán 450-500 ezer nettóban. Ennyi nekem JELENLEG bőven elég lenne mindenre.
Ennyi pénzből 3-4 év alatt tudnék venni a városomban egy házat magamnak és mondjuk 2 év alatt fel si tudmám újítani.
Nem vagyok telhetetlen egy 70-80nm-es családi házat szeretnék, ahol normálisan tudnék élni.
De igazából nem is a fizetés lenne fontos számomra sokkal inkább a passzív jövedelmforrások. Tehát, hogy ne kelljen semmilyen szar cégnek az alkalmazottjának lenni, max akkor ha amúgy jól érezném magam ott. Inkább legyen egy olyan havi befolyó összeg, amiből akár úgy is meg tudnék élni, hogy mellette nem dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!