A kérdező szavazást indított:
0-250e
250e-500e
500e-750e
750e-1m
1m-1.5m
1.5m felett
63 szavazat
2/18 anonim válasza:
1,5m-s fizetésből biztos hogy megcsinálnám, hogy 300k-ból megélek, többit meg kriptóba fektetem 2-3 évig, és biztos hogy sok coin úgy befutna, hogy életem végéig tudok utána passzív jövedelemből élni.
3/18 anonim válasza:
250-500e? azért az egy kissé tág intervallum, az egyik a másiknak pont a duplája.
Az én szakmámnak kb a nettó 500 a teteje, a 250 viszont rohadt kevés.
4/18 anonim válasza:
Ismét bebizonyosodott, hogy Magyarország működik! Nettó 3 milliós válasz is lehetne, akkor mindenki arra szavazna, nettó 1 millió még viccnek is rossz. Hetente talán.
5/18 anonim válasza:
Ez hülye kérdés. Mivel álom, ezért mindenki a legmagasabb lehetőségre fog nyomni.
6/18 anonim válasza:
Nekem nincs fizetésem, bevételem van. Jövőre a 2 millió a cél
8/18 anonim válasza:
Fizetés 0 Ft, tőkejövedelem minél magasabb.
9/18 anonim válasza:
Talán fura felfogás, de ahol én élek 500e forint is nagyon átlagon felüli fizetés, úgyhogy azt választanám. Abból fenn tudnám tartani a családom, tudnám fejleszteni magam, jutna felújítasokra a ház körül és még félre is tudnék rakni:) Innen felfelé már csak szépíteni lehetne számomra.
10/18 anonim válasza:
Szemmel láthatóan kár volt megállni 1.5M-nál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!