Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha jelentkezni szeretnék egy...

Ha jelentkezni szeretnék egy állásra, akkor célszerű felhívni őket telefonon?

Figyelt kérdés
Egy kis céghez jelentkeznék, a jooble rendszerén nem igazán jövök ki, de meg van adva a telefonszám. Ilyenkor jó pont lehet, ha telefonon érdeklődök az állás után? Nekem ez sokkal komfortosabb lenne. Milyen kérdéseket célszerű ilyenkor feltenni? Kérlek segítsetek, nemrég töltöttem be a 18-at, nincs sok tapasztalatatom ezzel kapcsolatban.

2021. dec. 13. 14:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve mikor érdemes hívni őket? Hogy zajlik egy ilyen telefonhívás?
2021. dec. 13. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Hivd fel oket, mond el ki vagy, mit akarsz, es kerdezd meg h aktualise meg a pozicio illetve mi a menete a jelentkezesnek.
2021. dec. 13. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
nem
2021. dec. 13. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben e-mailben jelentkeznék, cv elküldésével, mert úgyis ezt fogják kérni akkor is, ha telefonon hívod őket.
2021. dec. 13. 15:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Az oké hogy kérni fogják, de e-mail cím nincs megadva, csak jooble-n keresztül lehet elküldeni a jooble oldalán készített önéletrajzot.

Amúgy is lenne még pár kérdésem, ezért gondoltam hogy felhívom őket. Ez egy C kategóriás sofőr @llás, nyilván pályakezdő vagyok. A munkavégzés ideje érdekelne, hogy ez éjszakai, vagy épp nappali áruterítés. Na meg az is hogy egyáltalán áruterítés, vagy csak negy fix útvonal naponta.

2021. dec. 13. 15:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Na szóval, ezeket a kérdéseket nem gáz megkérdezni telefonon? Szerintem ez jó pont lehet a jelentkezés szempontjából. Csak azt nem tudom hogy mennyire veszik jónéven azt, hogy én a megadott jelentkezési lehetőség helyett telefonon zaklatom őket. 🤷‍♂️
2021. dec. 13. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz megkérdezni? Informálódni kell
2021. dec. 13. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Itt nem a telefon lesz a fő probléma, hanem az életkorod, de legfőképpen, hogy nincs gyakorlatod.

Amúgy ha kis cég, egyáltalán nem gond a telefonálás - nyilván utána majd elküldöd az önéletrajzot is.

2021. dec. 13. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!