Munkaügyi központba be lehet jelentkezni neten vagy telefonon? Vagy legalább időpontot kérni?
Másfél éve nem dolgozom, pszichiátriai megbetegedéssel vagyok itthon. Táppénzjogom lejárt, munkaképességem nem állt helyre, bizottság előtt voltam, a határozat még nem jött meg, de a leszázalékolásra nincs esély, hisz rákos betegeket, amputáltakat küldenek vissza dolgozni.
Be kell jelentkeznem a Munkaügyi központba de képtelen vagyok. Kicsi, zárt hely, rengeteg ember, bennem meg halálfélelem, pánik, fuldoklás, hányinger, menekülési kényszer. Egyszerűen el kellett jönntünk. Nem bírtam ki. :(
Vajon neten, telefonon be lehet jelentkezni? Vagy legalább időpontot kérni? Vagy mit tudok csinálni?
Légyszi, ne azt írjátok, h szedjem össze magam, meg fejben dől el. Mert sajnos nem megy. :( Másfél éve. nem megy
Be tudsz jelentkezni online.
Ha online nyújtod be a regisztrációs igényed, akkor válasz e-mailben kapsz egy időpontot amikor meg kell jelenned a munkügyiben. Azt is megírják, hogy miket vigyél magaddal.
A személyes regisztráció után a továbbiakban jelentkezhetsz online.
Itt a link hozzá: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!