Csak a bejelentett lakhelyemen lévő munkaügyi központban tudok jelentkezni, mint munkanélküli?
Figyelt kérdés
Veszprémben szeretnék dolgozni, ott van lakbérletem, de másik városba szól még a lakcímkártyám. Elküldenek a veszprémi munkaügyi központból, ha nem Veszprém szerepel a lakcímkártyámon?2013. okt. 7. 10:12
1/4 anonim válasza:
nálunk Bp-n csak a kerületileg illetékesbe lehet menni, elkérik a lakcímkártyát
hívd fel őket és kérdezd meg, vázolva a helyzetet
2/4 anonim válasza:
El fognak küldeni, mert csak a lakóhely szerint illetékes kirendeltségen jelentkezhetsz. Szerezz ideiglenes lakcímkártyát legalább.
3/4 anonim válasza:
A lakóhelyileg illetékes központban foglalkoznak a problémáiddal.
Ettöl függetlenül más munkaügyi központokban is nézelődhetsz megnézheted a kifüggesztett álláshirdetéseket és jelentkezhetsz is rájuk mert minden munkaügyi központban más és más álláshirdetések vannak kirakva.Azokat lehet hogy érdemes megnézni.
4/4 anonim válasza:
Jelentkezz be a főbérlőnél ideiglenesre v állandóra...
önkormiban kapsz egy lakcimkártyát és akkor szóba állnakveled ott veszprémbe is .Onnan tudom hogy én is voltam hasonló cipőben a fővárosban és erre nincs más megoldás csak ez...
Hüje egy rendszer
(ilyen a világon nincs)de hát ez van.mit lehet tenni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!