Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire éri meg jelentkezni...

Mennyire éri meg jelentkezni biztosítóhoz telefonos értékesítőnek?

Figyelt kérdés
Már voltam értékesítő, ami azt illeti, nem is ment rosszul, de ott személyesen kellett tárgyalni az ügyfelekkel. Bár még csak ezt a fajtáját próbáltam az értékesítések, úgy gondolom, ez egyszerűbb lehet, mint a telefonos értékesítés. Most viszont találtam egy ilyen biztosítónál álláshirdetést. Megéri egyáltalán jelentkezni, lehet ebben sikeres az ember?
2013. júl. 15. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
semennyire
2013. júl. 15. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. 1000-ből 999 nem kéri, vagy elküld melegebb éghajlatra. Rengeteg kudarcélmény minden nap. Fizetés azután, amit el tudtál sózni.
2013. júl. 16. 02:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztosítós állással tele vannak a hirdetős oldalak. Nem véletlenül. Dolgoztam biztosítósként, én csak lebeszélni tudlak róla, semmi jó nincs benne, ráadásul a tapasztalatom alapján az sem kizárt, hogy saját telefonodon kellene telefonálni, amire nem kapsz térítést. De persze nem biztos.
2013. júl. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!