Mennyire éri meg jelentkezni biztosítóhoz telefonos értékesítőnek?
Figyelt kérdés
Már voltam értékesítő, ami azt illeti, nem is ment rosszul, de ott személyesen kellett tárgyalni az ügyfelekkel. Bár még csak ezt a fajtáját próbáltam az értékesítések, úgy gondolom, ez egyszerűbb lehet, mint a telefonos értékesítés. Most viszont találtam egy ilyen biztosítónál álláshirdetést. Megéri egyáltalán jelentkezni, lehet ebben sikeres az ember?2013. júl. 15. 20:53
2/3 anonim válasza:
Nem nagyon. 1000-ből 999 nem kéri, vagy elküld melegebb éghajlatra. Rengeteg kudarcélmény minden nap. Fizetés azután, amit el tudtál sózni.
3/3 anonim válasza:
Biztosítós állással tele vannak a hirdetős oldalak. Nem véletlenül. Dolgoztam biztosítósként, én csak lebeszélni tudlak róla, semmi jó nincs benne, ráadásul a tapasztalatom alapján az sem kizárt, hogy saját telefonodon kellene telefonálni, amire nem kapsz térítést. De persze nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!