Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 1.5 milliós fizetést...

Nettó 1.5 milliós fizetést otthagyni, ahhoz mekkora stressz kell?

Figyelt kérdés

Egy nő mondta hogy 15 évig autóipari multinál dolgozott vezetőként,és ekkora volt a fizetése, de aztán otthagyta mert olyan sok volt a stressz.

Basszus annak brutális stressznek kell lennie, hogy ilyen fizetésre nemet mondj.

2021. dec. 13. 08:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha 15 évig nettó másfél milliót keresett, akkor abból már olyan befektetést tudott csinálni, ami simán hoz 400-600 ezret havonta. Elmegy egy kevésbé stresszes helyre 800 ezerért és minden megvan.

15 éves vezetői tapasztalattal a háta mögött baromi könnyen el tud helyezkedni, és bizony 40 fölött már sokkal fontosabb a nyugalom és az egészség, mint a pénz!

2021. dec. 13. 10:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoznál napi 20 órát havi 2 millióért? 1 évet vagy 2-t gondolom igen, de az életedet nem így akarnád leélni szerintem.

Ez is pont ilyen. Kereshetsz akármennyit, ha nincs időd "élvezni" a pénzedet (vagy csak simán "élni") akkor semmi értelme. Akinek a napja 24 óra stresszből áll, az is így van vele - egy darabig az ember csinálja a pénzért, aztán kiszáll, mert így nem lehet "élni".

2021. dec. 13. 14:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Stressz évekig sosem, idoskoraban annyi minden baja lesz
2021. dec. 13. 14:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Stressz evekig sosem jo*
2021. dec. 13. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
semekkora.. ajánlottak neki egy jobbat 2,5 milláért és már ment is. nálunk olyan indokkal mondtak fel a vezetők, hogy "nem értenek egyet a cég elveivel" .. aztán kiderül fél évre rá, hogy jobb helyet találtak.
2021. dec. 13. 17:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy idő után belefásul az ember,van hogy annyira leőröl a munka hogy a pénz se érdekel.Egy vezetőnek nem olyan egyszerű hogy 8 óra után hazamegy és szarik a világba,valószínűleg egész életét átszőhette a munka,nem szabadulhatott tőle.Egyfolytában hivogatnak,mindenkit menedzselni,agyrém lehet.

Illetve az is biztos hogy egy ilyen kaliberű ember nem betanított munkásnak megy vissza,ha talál egy kevésbé stresszes munkahelyet ahol fele annyit kap az is megérheti mert 800 ezerből is nagyon kényelmesen meg lehet élni.Amennyi pénzt ebből összegyűjthetett simán befekteti és élete végéig nem kell bejárnia.Én megérteném ha egy nyugodtabb munkáért leadna a fizetésből,egy ponton túl már nem boldogít annyira mint az ember hinné.

2021. dec. 13. 18:36
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Van az a pont sajnos. Én is 1 millió felett keresek kicsivel. Néha, sőt sokszor érzem hogy feladom. Amikor reggel óta 14.40kor veszem észre, hogy pisilni sem voltam még ma. Mikor megállás nélkül csörög a telefon és nekem kell mindenért a hátam tartani. Amikor úgy megyek haza hogy majdnem elüt a UPSes autó, mert olyan kómás vagyok hogy észre se veszem. Mikor azért később megyek a szokásosnál a gyerekért az oviba mert egy idióta ügyféllel kell órákig bájcsevegnem...most én is ezt érzem. Szívem szerint elmennék most bolti eladónak (voltam már, szerettem)
2021. dec. 13. 18:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#15 A ketto nem zarja ki egymast. Sot, a ceg elveivel egyet nem ertes indithatja be azt a folyamatot hosszu tavon, ami az uj hely keresesere, vagy epp egy megkeresessel valo palyazat lebonyolitasara motival.
2021. dec. 14. 10:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!