Mostanra alap lett a 250-300 ezres nettó fizetés? (link)
Igen, mindenki költözzön Pestre... amúgy jelenleg ha akarnék se tudnék mert az ingatlanbárók 2 havi kauciót kérnek legalább!
Tehát egy 100 ezres lyuk kivétele ami az olcsó kategória ott, 300 ezer alsóhangon!
Bocs, erre nincs pénzem! S akkor még meló sincs, csak egy lyuk ahol nem fagyok meg....
Amúgy meg pont arról írtam előbb is hogy laktam ott is, és egyáltalán nem voltak ilyen fizetéseim...
De nyilván csak nem találtam meg a jó helyeket...
De azért nézegetem az ottani melókat most is, mert előfordulhat hogy menni kell, ha pl. anyám kidob itthonról...
S egyáltalán nem látok ilyen órabéreket ilyen melókra! bocs!
A jobb helyeken megküldenek 1300-1400 forinttal per óra.
Csicskás melókról beszélünk.
Visszatérve az eredeti kérdésre/felvetésre:
1. Igaz, hogy fizikai (gyári) munkával, jellemző három műszakban megkereshető 300000 Ft nettóban (túlórával még több is)
2. Ezeken a helyeken sokan mégsem maradnak meg sokáig, mert
- rossz a munkamoráljuk, elfáradnak
- nem azon a környéken van a lakóhelyük
- hiába van szállás biztosítva, az országon belüli mobilitás kicsi, inkább elmennek Németországba dolgozni az emberek (1500-2000 EUR könyéki fizetésért)
"1. Igaz, hogy fizikai (gyári) munkával, jellemző három műszakban megkereshető 300000 Ft nettóban (túlórával még több is)"
Pont ilyen 3 műszakos gyári melóm volt pár hónapja errefelé, 160-170 nettót kerestem vele..
Miről beszélsz?
Gondolom az errefelé az Kelet-Magyaroszág. Ezt magyaráztam, hogy az emberek nem mennek onnan pl. Győrbe dolgozni. Ha már elindulnak otthonról, legalább Németország-ig mennek.
37# Az emberek 99.9% biztos soha.
Rettenetesen kevés olyan futár van aki ennyit keres. Ők már a megszállott kategória.
Lehetséges napi 12 órával mindennap annyit keresni, csak nyílván szinte senki sem csinálja, mert majdhogy nem fizikai lehetetlenség, de mégsem az mert van 1-2 (szószerintem 1-2 ) futár aki megcsinálja. Tudom, mert HR-ről van ismerősöm, aki látja az adatokat.
28# Mert egyetemre járok, Mérnökinformatikus szakra. Pár év mulva kötetlen munkaidőben akár homeofficeban keresek ennyit, amiért nem kell széthajtanom magamat egy biciklin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!