Tényleg odáig süllyedjek, hogy elmenjek dolgozni árufeltöltőként?
Diplomám van, és felsőfokon beszélek angolul. Viszont a helyen ahol lakom, elég kevés munka, így gondolkodtam azon, hogy jelentkezem a közeli Aldiba.
Őszintén szólva csak végszükség eseten szeretnék odamenni, mert tudom, hogy nagy a hajtás, és ahogy észrevettem, nem túl okos emberek dolgoznak ott, inkább dolgoznék irodában mondjuk.
Régen volt alkalmi munkám rakodóként sofőröknek segítettem. A is szörnyű volt, mert magyon egyszerű igénytelen emberek voltak.
Akkor határoztam el, hogy csak értelmes, igényes emberek között szeretnék dolgozni, akik képzettek, és tudnak kulturáltan ennyi- mondjuk. Ezek nem szerintem nem túl nagy elvárások. Eddig is jobbára ilyen helyeken dolgoztam.
Egy piacképes diplomával és megfelelő angoltudással Mucsajröcsögéről is dolgozhatsz, home office-ban...
Ezek szerint a diplomád lehet vacak.
24-re:
Mint diplomás ember mondom: egyetértek veled!
És itt látszik meg az is, hogy egyes diplomák piaci értéke mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!