Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg odáig süllyedjek,...

Tényleg odáig süllyedjek, hogy elmenjek dolgozni árufeltöltőként?

Figyelt kérdés

Diplomám van, és felsőfokon beszélek angolul. Viszont a helyen ahol lakom, elég kevés munka, így gondolkodtam azon, hogy jelentkezem a közeli Aldiba.

Őszintén szólva csak végszükség eseten szeretnék odamenni, mert tudom, hogy nagy a hajtás, és ahogy észrevettem, nem túl okos emberek dolgoznak ott, inkább dolgoznék irodában mondjuk.

Régen volt alkalmi munkám rakodóként sofőröknek segítettem. A is szörnyű volt, mert magyon egyszerű igénytelen emberek voltak.

Akkor határoztam el, hogy csak értelmes, igényes emberek között szeretnék dolgozni, akik képzettek, és tudnak kulturáltan ennyi- mondjuk. Ezek nem szerintem nem túl nagy elvárások. Eddig is jobbára ilyen helyeken dolgoztam.

2021. dec. 2. 09:32
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
35%
Miért nem költözöl el?
2021. dec. 2. 10:05
 12/42 A kérdező kommentje:
Mert éltem már régen Bpn, és utáltam.
2021. dec. 2. 10:06
 13/42 anonim ***** válasza:
47%
Akkor miért nem költözöl máshova?
2021. dec. 2. 10:10
 14/42 anonim ***** válasza:
53%
#12 kerdezo: koltozz a kornyekere es jarj be onnan. Amugy megertem. En is utaltam bp n elni viszont melo es penzugyileg jo. Meg igy is jobban fogsz kijonni mint arufeltoltokent az aldi ban. Ha mar beleolted az idot energiat a diplomaba akkor ne hagyd elveszni.
2021. dec. 2. 10:11
 15/42 anonim válasza:
35%
Most csak úgy kíváncsiságból, megkérdezhetem hogy milyen diplomád van?
2021. dec. 2. 10:27
 16/42 anonim ***** válasza:
96%

Vagy dolgozol, vagy nemlesz pénzed.

Nem értem mi a kérdés.

2021. dec. 2. 10:30
 17/42 anonim ***** válasza:
59%

ha nem akarsz éhen dögleni akkor igen

és mi járt a fejedbe amikor ezt itt megkérdezted? hogy az itteni emberek véleménye alapján fogsz dönteni?

lehet hogy nem megbecsült megfizetett állás, de akkor is egy munka az árufeltöltő is

2021. dec. 2. 10:37
 18/42 anonim ***** válasza:
59%
Végül is igazad van! Nem azért tanultál, hogy kétkezi munkát végezz! Vígan megyünk tönkre! De ebben az esetben a büszkén éhen döglés esete fog fennállni! Akaszkodj rá azokra, akik csak hagyják, hogy kihasználd őket, - ideig-óráig kaphatóak erre, - aztán már az ismerőseid is kerülni fognak! A lényeg, hogy dolgozni ne kelljen! Hajrá!
2021. dec. 2. 10:56
 19/42 anonim válasza:
91%

Bírom hogy mindenki le lett pontozva aki előállt egy kézenfekvő javaslattal, pl: költözz el!! :D

Úgy látszik ez is az a topic, ahol nem megoldást keres a kérdező, csak sajnálni kellene hogy kénytelen "lealacsonyodni" a pórnép közé a neszesemmifogdmegjól diplomájával.

Amúgy már a kérdésed is sértő: "odáig süllyedjek" ???

Mondom ezt úgy, hogy diplomás értelmiségi vagyok, ráadásul egy olyan papírral a kezemben, amivel bárhol el is tudok helyezkedni, és több mint elégedett vagyok a fizetésemmel, mégse jutna eszembe lenézni azokat, akik nem tanultak egyetemen.

És igen, ha rá lennék szorulva, elmennék akár az Aldiba is dolgozni, a diplomámtól függetlenül.

Sokkal többe nézem azokat az embereket, akik tisztességesen bejárnak dolgozni árufeltöltőként az Aldiba, mint azokat akik a szülők vagy az állam pénzén éveket lebzselnek alibi szakokon, amivel aztán még munkájuk se lesz. De legalább van diplomád! Tök jó, gratulálok hozzá!

Amúgy felsőfokú nyelvtudással akár korrepetálást is vállalhatsz... és így 2021-ben irodai munkákat általában lehet homeoffice-ban is végezni. Csak hogy 2 opciót említsek....

2021. dec. 2. 11:02
 20/42 anonim ***** válasza:
60%
Milyen diploma? Milyen tapasztalat? Hol keresel állást?
2021. dec. 2. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!