Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyes cégek miért nem akarnak...

Egyes cégek miért nem akarnak fizetni normális bért?

Figyelt kérdés

Még mindig nagyon sok cég megállt nettó 300 ezernél és ezért már tudást várnak el meg tapasztalatot. Ennyi pénzből sose fog telni önálló saját házra meg ilyenekre. Számításim szerint egy jó bér amiből lehet is felrerakni és tervezni is az úgy havi 800 ezer és 1 millió 500 ezer között van nettóban.

Most gondoljatok bele aki teljesen a 0-rol indul az életben.

Mondjuk 24 évesen végez az egyetemmel.

Alberlet: 100 ezer Ft, Kaja 100 ezer Ft, egyéb dolgok még szórakozás is bele kell fernie aki 300 ezret keres a keretbe.

De egy kezdő ember nem keres meg ennyit.

Ennyi kéne lenni a normális fizunak:

Kaja: 100 ezer Ft Albérlet 100 ezer Ft Ruha illetve egyéb dolgok amibe benne van a szórakozás is szintén legyen 100 ezer Ft. Havi felrerakas lakásra vagy házra 250-300 ezer Ft autó gyujtesre mondjuk 150 ezer Ft utazásra nyaralasra felrerakni havi 50 ezer Ft

Na ez így 800 ezer Ft kereken nettoban.

2021. dec. 2. 01:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

19: Ha nem hiszed el, leírom neked mai kajámat (nem én írtam egyébként a 30-50 ezret).

Reggeli: Müzli (zabpehely, magvak, aszalt gyümölcsök, tej)

Ebéd: Húsos lecsó

Vacsora: Sült csirkecomb párolt zöldséggel

Uzsonnára vettem még egy kisebb péksütit, illetve megittam két pohár gyümölcselevet.

Ez így mindenestül 1500 forintból kijött egy napra.

2021. dec. 2. 20:10
 22/22 anonim ***** válasza:

#19: Mi fejenként 50-ből megvagyunk. Ebben benne van a napi ebéd, a bevásárlás és át időnkénti étterem ís.

Home officeban vagyunk, hétvégén főzünk, ami van, hogy keddig is elég. Itt a ház alatti kifőzdében 1200 forint egy menü, de még a drágább, házhoz szálítós is megvan 1500-ból. Változatosan táplálkozunk, mondjuk húsból főleg csirkemell és sertés, valamint én néha halat.

Nem értem miért ne jönne ki fejenként 50-60-ból.

2021. dec. 2. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!