Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért nem adnak normális...

Miért nem adnak normális fizetéseket az embereknek, Miért arra buzdítják őket hogy vegyenek fel hitelt ha akarnak valamit?

Figyelt kérdés
Magyarországon az emberek többsége keveset keres.Ez nem újdonság,már 30 éve is így volt.És ha venni akarnak egy lakást,vagy egy autót,egy új mosógépet,hűtőt,vagy meg akarják csináltatni a fogaikat a bankhoz kell fordulniuk hitelért,mert a fizetésükből nem tellik plusz kiadásokra,félretenni nem tudnak belőle.És ezek nem is luxuscikkek,amiket írtam,teljesen normális hogy egy embernek legyen egy autója,vagy mosógépe,hogy ne kézzel kelljen mosnia,vagy az is normális hogy az ember szép fogakat szeretne.Miért nem lehet az embereket még 30 évvel a rendszerváltás után sem megfizetni?Miért kell hitelt fölvenniük olyan dolgokért amit a fizetésükből meg kéne hogy venni tudjanak?Miért kell kilátástalan helyzetbe hozni az embereket?Ha a bank elveszi a lakásukat,hol lakjanak?Szemét egy ország ez.
2019. okt. 21. 11:43
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
91%
Nekem adnak.
2019. okt. 21. 11:46
 2/55 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nemcsak neked kéne adniuk.2019-ben vagyunk.Egy utcaseprőnek is jól kéne már keresnie.
2019. okt. 21. 11:49
 3/55 anonim ***** válasza:
97%

Én simán meg tudom venni, amire szükségem van.

Autóra, lakásra nyilván kell gyűjtögetni pár évig, de furcsa is lenne, ha életem legnagyobb kiadását (amit aztán akár több generáció is örökölhet) lazán ki tudnám fizetni mondjuk pár havi megtakarításból.

2019. okt. 21. 11:49
 4/55 anonim ***** válasza:
86%
Te tisztában vagy vele, hogy működik a gazdaság kérdező?
2019. okt. 21. 11:50
 5/55 A kérdező kommentje:
#3-as egy használt trabantra lehet hogy nekem se kéne sokáig gyűjtögetni.De egy lakásra itt Pesten gyűjtögethetek 50 évig is.
2019. okt. 21. 11:52
 6/55 anonim ***** válasza:
83%
Ha neked szarul fizetnek, mert annyit ér a munkád, akkor talán ne az ország legdrágább városában akarj lakást venni.
2019. okt. 21. 11:54
 7/55 A kérdező kommentje:
Ismerek olyan embereket is,akik laptopra vettek föl hitelt.Csak néztem,mikor mondták.Még arra is hitelt kell felvenni?
2019. okt. 21. 11:54
 8/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát van olyan retardált, aki iPhone-ra veszi fel a hitelt, nincs ezen semmi meglepő.
2019. okt. 21. 11:55
 9/55 A kérdező kommentje:
#6-os,szerintem nincs olyan,hogy egy munka keveset ér.Egy utcaseprő munkájának is van értelme,nélkülük hegyekben állna a szemét az utcán.
2019. okt. 21. 11:57
 10/55 anonim ***** válasza:
83%

Tehát szerinted mindenkinek ugyanannyit kéne fizetni?

Vagy az utcaseprő keressen annyit, mint most a mérnök, a mérnök fizetését meg mondjuk duplázzuk meg?

Mindezt miből?

2019. okt. 21. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!