Miért nem adnak normális fizetéseket az embereknek,
Miért arra buzdítják őket hogy vegyenek fel hitelt ha
akarnak valamit?
Figyelt kérdés
Magyarországon az emberek többsége keveset keres.Ez nem újdonság,már 30 éve is így volt.És ha venni akarnak egy lakást,vagy egy autót,egy új mosógépet,hűtőt,vagy meg akarják csináltatni a fogaikat a bankhoz kell fordulniuk hitelért,mert a fizetésükből nem tellik plusz kiadásokra,félretenni nem tudnak belőle.És ezek nem is luxuscikkek,amiket írtam,teljesen normális hogy egy embernek legyen egy autója,vagy mosógépe,hogy ne kézzel kelljen mosnia,vagy az is normális hogy az ember szép fogakat szeretne.Miért nem lehet az embereket még 30 évvel a rendszerváltás után sem megfizetni?Miért kell hitelt fölvenniük olyan dolgokért amit a fizetésükből meg kéne hogy venni tudjanak?Miért kell kilátástalan helyzetbe hozni az embereket?Ha a bank elveszi a lakásukat,hol lakjanak?Szemét egy ország ez.
Nem a kérdező válaszol én írtam többször is, aki azt mondja hogy a tulajdonosnak kell a 20 millás kocsi
Nem én irtam ki a kérdést
Ne legyetek már ilyen laposak
2019. okt. 21. 21:48
53/55 anonim válasza:
Nemár Balázs, még azt is elszúrod, hogy a kérdést feltevő account-odról válaszolj! "Nem Balázs vagyok, nő vagyok" ezt is másik accountról írtad, nem arról amiről kérdést tettél fel. Mégis hogy várod el, hogy neked akár egy forintot is adjanak, ha még egy ilyen apró dologban is elhasalsz?
2019. okt. 22. 12:16
54/55 anonim válasza:
Tévedésben élsz, itt nem azok fröcsögnek, akik tanultak, és leírják az igazságot.
Az igazság nem az, hogy a tanulatlanoknak sok pénz jár.
Annak jár sok pénz, aki vagy tanult, vagy kőkeményen megdolgozott érte.
Az utcaseprés nem ez a kategória.
Itt egyedül a kérdező és a más embereknek álcázott válaszadó accountjai fröcsögnek, mint mindig.
2019. okt. 22. 17:34
55/55 anonim válasza:
"Nem vagyok Balázs, nő vagyok
A válasz 8%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
# 33/54 Időpont okt. 21. 13:51 Privát üzenet
Szerinted ez a válasz nem hasznos."----Bazsi megint nem a kérdést feltevő regisztrációról válaszoltál te gyökér!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!